metroanexita bilaterala...

•  
    • 93 mesaje
    29 Sep 2007, 20:00
    0 0
    pana la urma durerile mele de abdomen (panicata sa nu fie apendicita) au rezultat a fi metroanexita... cu toata ca durerile persista in dreapta, este cica bilaterala, este normal ca durerile sa fie continu NON STOP???? m-am saturat ma doare de o luna continuu... diagnosticul mi lau dat de la spital ca am fost sa ma controleze de apendic si am ajuns la ecografie si de la ecografie ma trimis la ginecolog, ginecologul insa nu ma mai controlat si mia dat tratament fara sa se mai uite la mine, sa luat numa dupa diagnosticul de la spital si ecografie...ma rog, durerile sunt abdominale, in spate, in picioare, cateodata sub coaste si persistente...m-am saturat...inainte de ami da diagnosticul am mai luat un tratament pt anexita complet nefolositor si acuma iau altul...mi frica sa nul iau si pe asta degeaba si sa ma indop cu antibiotice degeaba....cumva stiti voi ceva care chiar ar putea sa ma ajute? va rog sunt foarte suparata, nervoasa si mam saturat de toate...la scoala abia stau va rog, va implor, daca stiti ceva eficient , ajutati-ma!
  •  
    • 650 mesaje
    30 Sep 2007, 00:49
    0 0
    mai copilo, fa-ti tratamentul si nu te mai vaicari atat. cu anexita nu-i de glumit, poti sa ramai sterila daca nu te tratezi cu grija, mai ales ca ai dureri de-o luna.
    nu-ti face griji de apendicita, ar fi mai putin grav oricum.
    mama a avut anexita, asa doare, surd si in continuu. stiu, e obositor, dar asta-i viata. eu am avut infectie urinara si tot asa doare. radia in tot spatele. asa sunt durerile interne, se intind si le simti in toti muschii din jur.
    uite ce sfaturi iti dau:

1. in primul rand, urmeaza tratamentul cu sfintenie!! du-te la control dupa ce termini antibioticul sa te testezi daca te-ai vindecat complet.

2. ia ceva pt durere, ibuprofenul de exemplu e bun, dar nu exagera ca-ti strici stomacul. poti sa incerci si comprese calde pe moment.

3. ai mare grija de tine pe viitor. nu vrei sa risti inca o infectie din asta.
    imbraca-te bine, nu te aseza pe nimic rece, nu umbla cu mijlocul gol... moda cu pulovere lungi, peste fund, e perfecta sa te protejeze de raceli "feminine".

te pup, o sa te faci bine...
  •  
    • 23 mesaje
    30 Sep 2007, 11:55
    0 0
    Iti recomand Clorobalanse minerale de la marea moarta nu sint in farmaci dar iti dau numarul de telefon de la directoarea de acol 0740669930