sangerari dupa chiuretaj

•  
    • 287 mesaje
    27 Sep 2007, 18:21
    0 0
    Buna!
    Am o mare problema.Am facut un chiuretaj prin aspiratie la sf. lunii august.Sunt disperata.Dupa acel chiuretaj am sangerat o luna.La inceput mai mult, apoi cam o picatura pe zi dimineata,timp de 2 saptamani, apoi mai mult (am crezut ca mi-a venit ciclul) si m-am dus la control, unde m-a chiuretat din nou, clasic, cred.Am luat antibiotic am si facut injectabil si acum iar sangerez. Ce parere aveti?Maine trebuie sa ma duc la control din nou si eu tot sangerez.Cat am facut injectabil, mi-a curs f. putin , mai ales ca faceam concomitent si ergomet.Dar acum cand iau numai pastile a inceput iar sa curga destul de mult si e exact o saptamana de cand m-a chiuretat a doua oara. Voi ce ziceti ca eu innebunesc de frica.Va rog, sfat daca a mai patit cineva asa ceva.
  •  
    • 142 mesaje
    28 Sep 2007, 22:36
    0 0
    este clasic pt. noi R. ce nu inteleg este de ce a fost nevoie de a 2 interventie prima ce a avut? bine intrebarea e absurda clar nu a facut treba buna si au ramas ceva resturi pe acolo ,o alta chestie tu spuneai ca ai facut intreruperea la sfirsitul lunii august si cum acum este sf. lui sep. nu e normal sa vina ciclu acum? pt. ca intreruperea a fost acum o luna ea a avut loc chiar daca nu a fost facuta corespunzator cursul sarcinii s-a terminat .multa sanatate si sa ne anunti si pe noi ce t-ia zis la control chiar sunt curioasa