ceaiul
-
30 Ian 2004, 10:130 0E adevarat ca ceaiurile amare, in special baute fierbinti ajuta la slabit?Mai stiti ceaiuri si efecte pe care le au acestea aupra sanatatii? De ex, pentru balonare , pentru greturi, pentru constipatie...
-
30 Ian 2004, 10:55Violeta...eu mi-s fana de ceaiuri...si pot sa zic ca zilnic consum cam 1.5-2 l.
Prefer sa beau ceai fiert,fara zahar decat apa de la robinet sau fantana.
Pt. balonari si constipatii sunt bune ceaiurile de crusin,dar atentie mare ca da dependenta...de fapt cam toate ceaiurile,in afara de cel de musetel baute in cantitati mari duc la anemie.
Deci...eu bag in mine ceai de musetel,iar pt. anumite boli...combinatii de alte ceaiuri pe perioada tratamentului care de obicei tine 10-14 zile.... -
30 Ian 2004, 11:18pentru constipatie este f bun ceaiul diuretic (chiar asa se numeste) care include mai multe plante (cozi de cirese, matase de porumb, cicoare, etc). pentru slabit si pentru stomac este f recomandat ceaiul de galbenele, este necesar sa se consume cam 1,5 l pe zi, neindulcit. are efect garantat l-am incercat si eu si mama si am fost multumite.