operatia de amigdalita
-
27 Sep 2007, 10:240 0buna! in urma cu trei zile m-am operat de amigdalita(asta fiind ultima solutie la care am putut recurge,dupa 3 ani de kin cu tot felul de injectii si antibiotic). este normal k gatul sa fie in continuare umflat,k si cum amigdalele ink ar fi acolo??? si ink ceva:nu pot vorbi deloc(ma kinui sa vb in soapta,dar imi e fff greu). are cineva idee kt va mai fi asa? si dk e normal sa fie asa? mc
-
27 Sep 2007, 15:04nu cred ca-i normal, mai ales sa nu poti vorbi. n-ai mai fost la control? poate reactioneaza corpul tau mai greu la interventie, dar stiu ca mama mea s-a simtit destul de bine imediat dupa operatie. si avea cam 40 de ani cand a facut-o.
-
27 Sep 2007, 19:19Eu zic ca e normal. Nu ti s-a prescris un tratament postoperator? Ai facut gargara cu ceai de musetel caldut? Fiul meu a fost operat de polipi, si tot nu a putut vb vreo trei zile, atunci ce sa mai spun de amigdale? Ai rabdare, mai vreo doua zile si va fi mai bine. In caz contrar, vb cu medicul care te-a operat. Multa sanatate.
-
27 Sep 2007, 19:37da, cred ca e normal sa fie asa.
sora-mea, dupa ce i-au scos amigdalele, n-a putut vorbi in primele cateva zile (comunica in scris cu noi, familia). avea gatul umflat si isi inghitea cu greutate chiar si saliva, nu mai zic de supe si compoturi... dar treptat, a inceput sa poata vorbi, a trecut la piureuri, apoi la hrana normala... dupa vreo 2 saptamani, era ca noua.
mai ai si tu un pic de rabdare, ca trece pan' la urma.
-
27 Sep 2007, 20:07pai tu dupa 3 zile vrei sa vorbesti normal?? eu cand m-am operat de polipi nu am putut vb. 2 sapt. incercam sa vb. si eram exagerat de ragusita de nu se auzea nimic. si in plus ma durea gatul de simteam ca inebunesc.
-
28 Sep 2007, 10:18E recomandat sa se faca intr-o anumita perioada a anului operatia de amigdalita?