inseminare artificiala
-
0 6Am luat hotararea de a face inseminare artificiala;as vrea sa stiu, fetelor, care a-ti facut sau cunoasteti fete care au facut,in ce consta toata procedura si cam care este costul ei.
Pana ajung la doctor as vrea sa stiu mai multe detalii, va rog frumos.
MERCI. -
ca sa ajungi sa faci fiv(fertilizare in vitr
tb sa treci prin multe etape. nu-i de-ajuns sa te hotarasti tu, tb sa vrea si corpul tau. eu am o colega care deja a parcurs prima etapa, a cheltuit cca 35mil si corpul nu a reactionat cum tb, deci a abandonat la stadiul asta. toata procedura costa cca 80mil, dar nu e garantata sarcina. adica iti pot fi inseminati embrionii, dar corpul poate sa-i respinga si sa ai un avort spontan. partea buna e ca mai poti incerca si a doua oara, bineinteles suportand iar toate costurile, pe fiecare etapa. tb, de asemenea, sa ai un sot f cooperant si binevoitor, ca si ei sunt supusi la tot felul de manevre. daca nici a doua incercare nu izbuteste, dr te sfatuieste sa te gandesti la adoptie. eu sper ca tu sa fii norocoasa si sa mearga din prima, dar sigur este nevoie de fiv? cauta pe net, ca gasesti f multe informatii, sunt chiar si forumuri de discutii pe tema asta. -
Draga scandurica cred ca nu ai citit bine, este vorba de inseminare nu de fertilizare, daca nu stii care este diferenta stai in banca ta.Si pt.cultura ta generala fac tratamente de sarcina de cca.4 ani de zile.Imi cer scuze ca te-am luat cam tare dar...............eu astept, ma repet, despre inseminare nu despre fertilizare (ca nu am bani de FIV?
-
buna corectura fiv este alceva inseminarea alceva ( fiv sunt acei copii in eprubeta si anume se introduce deja embrionul format asta in cazul in care parteneri au probleme cu fertilitatea) pt. persoana care a initiat topicul am inteles ca faci tratament pt. sarcina eu i-ti urez succes sper ca in viitor sa apari cu intrebari despre sarcina .nu stiu ce pret are inseminarea dar eforturile nu sunt prea mari atunci cind i-ti doresti un bebe si cind te chinui de 4 ani .vezi cum sunt lucrurile inpartite uni i-si doresc dar nu au alt-i i-i abandoneaza . multa bafta si persevereaza astept vest peste 9-10 luni de la voi
-
Buna
Silviu Predoi am auzit ca e meserias pe asa ceva.
Nasa mea a facut ceva inseminari..Stiu ca nu era ff complicat..Eacea ceva analize inainte, ducea floricica sotului-o imbunatateau cu vitamine si apoi in 15 min era gata totul..Nu o durea sau ceva..Se introduce in vagin si dupa se asteapta..
Succes -
Am si eu o intrebare: care este diferenta dintre FIV(fertilizare in vitr
si inseminare artificiala?
Am inteles ca in cazul FIV embrionul se obtine in eprubeta si apoi sa introduce in uter, poate fi acceptat de organism sau nu...In cazul inseminarii ce anume se face?
Mult timp am crezut ca este acelasi lucru cu fiv-ul pe urma am aflat ca nu...
Scuze de offtopic -
daca scandurica a inteles gresit..e nevoie sa incepi sa tipi si sa te rastesti? doamne..ma ia durerea de cap cand vad ce recalcitrante sunt cate unele

asta e,nu a citit bine,a inteles ca e vorba de fertilizare si a dat un sfat f bun..chiar daca a fost mai offtopic..
nu vrei sa auzi diverse pareri..da search pe google cu "inseminare" si afli de acolo detalii..fara sa mai apelezi la un forum..
relax.. -
PT.ADDICTYV3, eu cred ca deja mi-am cerut scuze ca am luat-o cam tare, chiar crezi ca are nevoie de avocat?!Mi-am cerut scuze si o mai fac o data.Si tot pt.tine, am auzit si eu de google, dar vreau sa aud parerea unor fete care au trecut prin asta, te deranjeaza cu ceva pe tine?Eu, daca sunt in afara subiectului, il citesc dar nu ma bag, acelasi lucru ai putea sa faci si tu nu crezi?Stii ce inseamna cand deschizi un subiect foarte important pt.tine si vezi ca lumea abereaza pe seama lui?Cand vezi ca ai ...n... raspunsuri, dar de fapt la subiect sunt doar 2-3?Imi cer scuze iar fetelor dar nu ma pot abtine.Cele care stiti despre ce este vorba, va rog inca o data sa-mi raspunde-ti.
-
Buna dimineata viocris.
si eu luna aceasta voi incerca prima inseminare artificiala. Prea multe nu pot sa iti spun..dar macar am vrut sa stii ca si eu fac lucrul asta. Din cate am inteles, in prima zi a CM dr imi va face o schema pe care trebuie sa o parcurg(injectii pt stimulare) si dupa aceea vom vedea.
Tu de cat timpo incerci sa faci copii?Ai facut investigatii (HSG, laparoscopie) sau vrei direct sa faci inseminare?
Daca vrei, povesteste-mi mai multe si daca pot, iti raspund!
Pupi -
Buna sunt Raluca si am citit mes tau,ma intereseaza acest subiect deoarece eu sufar de ovare micropolichistice si singura sansa sa am un copil al meu este sa fac fiv,am incercat 3 ani sa raman insarcinata prin diferite metode numai ca nici una nu a dat rezultate.Spuneai in mes tau ca sun multe forumuri unde pot vb despre fiv.Doresc sa le aflu de la tine ,pt o mai mare informare a acestui caz.Doresc sa iau legatura urgent cu pers care au trecut prin asa ceva,care au reusit sau care nu au reusit si care au aceasta boala cuplita.Te rog ajuta ma deoarece nu sunt atat de bine initiat pe calculator.De aceea iti dau adresa mea de mail pe care ma poti gasi oricand,chiar si un ID pe mess unde putem vb .adresa mea de mail este:bryana_79@yahoo.com si ID bryana_79. Multumesc din suflet si astept vesti cat mai urgent.
-
buna sunt raluca.am citit mesajele voastre si as fi interesata sa aflu cat mai multe despre fiv.de vreo 3 ani ma chinui sa fac un bebe dar se pare ca intarzie sa apara si de aceea ne-am hotarat sa facem fiv.daca vreuna dintre voi ati trecut prin asa ceva si va dori sa-mi dea cateva detalii ma gasiti pe mess la id bryana_79.pupici