durere de masea - nerv
-
26 Sep 2007, 19:570 0Am fost la stomatolog pentru o carie destul de avansata. Nu ma durea absolut deloc, dar am zis ca trebuie si ea reparata, totusi.
Doctorita ezita, daca sa imi scoata si nervul sau nu. Pana la urma a zis ca mi-o plombeaza asa si doar daca am dureri sa ma duc si sa imi scoata nervul.
In afara de faptul ca dupa nu am mai putut manca deloc pe partea respectiva, pentru ca ma durea (desi inainte puteam), a inceput sa ma doara cand beau apa sau cand ma clatesc in gura, iar acum, de cateva zile, ma apuca zilnic niste junghiuri in nerv, de turbez.........
Pana una-alta, inclinandu-ma in fata profesionalismului si dedicarii medicilor din Romania, ce sa iau sa imi alin durerile? (antinevralgicul pare a fi prea slab) -
26 Sep 2007, 21:13Mersi.
Oare am sanse sa se potoleasca de la sine sau tot la taiat ajung?
-
26 Sep 2007, 21:34nu te sfatuiesc sa scoti nervul deoarece el are un rol f important si este cel care emite semnale creierului in cazul in care ceva nu functioneaza bine,deci indepartarea acestuia ar trebui privita k o ultima solutie
-
27 Sep 2007, 08:43Si pe mine m-a durut o perioada o masea plombata. Tot asa, nu puteam atinge in nici un fel zona, abia mancam, beam si ma spalam pe dinti. Dupa o vreme s-a potolit si nu mai am probleme. Ar fi mai bine sa nu il scoti, el e "inima" dintelui, fara el dintele devine mort, se ingalbeneste si se pierde mai repede.
-
27 Sep 2007, 08:57este posibil ca o perioada sa te mai doara pentru ca la urma-urmei s-a lucrat acolo in zona si a fost si nervul zgandarit un pic. daca mai ai si dantura sensibila in general nu te mira. eu zic sa mai astepti si daca durerea persista in timp si ca intensitate mergi la dentist pentru o extirpare.