Va rog ajutati-ma cu un sfat

•  
    • 37 mesaje
    26 Sep 2007, 09:46
    0 0
    Aseara am fost lovita de mai multe ori cu capul de faianta. Am resimtit loviturile mai mult pe partea stanga spate. Dupa ce m-am culcat, am inceput sa am ameteli. De cate ori ma intorceam pe partea dreapta, simteam un fel de presiune, ca si cum ceva ar apasa pe creier...nu stiu...si starea de ameteala a ajuns aproape la lesin. Cred ca am avut si temperatura. Poate cineva sa-mi spuna daca nu pot aceste lovituri sa cauzeze ceva mai grav, date fiind simptomele pe care le simt?
    Mi-e frica de hematoame, de orice s-ar putea forma acolo. Cand stau in picioare nu ametesc, dar in pozitie orizontala sau cand ma ridic de pe scaun, e foarte rau. Imi pierd echilibrul...Va rog spuneti-mi ceva.
  •  
    • 53 mesaje
    26 Sep 2007, 09:53
    0 0
    Sigur ca loviturile cat de mici la cap, cauzeaza afectiuni grave. Daca nu imediat, atunci cu siguranta mai tarziu.
    Dar , pt. Dumnezeu: de ce stai alaturi de un animal, care te loveste??????????
  •  
    • 37 mesaje
    26 Sep 2007, 09:57
    0 0
    Il iubesc. Oricat de ciudat ar suna asta,il iubesc.
    Amandoi am mai fost casatoriti. Ne-am indragostit nebuneste, am divortat si ne-am mutat impreuna. A fost ceva de vis. Nu stiu de ce s-a schimbat. AZcum 2 saptamani ne-am casatorit. Am avut o nunta ca-n povesti ( cu primul sot nu am avut nunta, am 26 de ani si mi-am dorit enorm sa fiu mireasa .
    Ce sa fac cu ameteile astea? Nu vreau sa merg la medic. Nu vrea sa fiu recunoscuta. Nu vrea sa se stie ce mi se intampla...Dar mi-e tare frica de ce se intampla acum in cvapul meu...
  •  
    • 115 mesaje
    26 Sep 2007, 10:38
    0 0
    Mi se pare incredibil ce povestesti !! Nu ai nici cea mai vaga urma de respect pt propria-ti persoana.. Trecand peste astea, eu zic ca e OBLIGATORIU sa ajungi la spital. Eventual ti se va face o tomografie ca sa depisteze ce se intampla.

Intelegand ca esti obsedata sa nu stie lumea ce s-a intamplat, te sfatuiesc sa te machiezi cu o tona de anticearcan (daca ai si vanatai) si sa mergi sa spui ca te-ai lovit.. cu capul de geam? Ai luat ceva de pe jos, era geamul deschis si POC. Eu am patit asta de mai multe ori, deci poate fi credibila
  •  
    • 1314 mesaje
    26 Sep 2007, 15:35
    0 0
    OBLIGATORIU LA MEDIC;
    DACA TU NU TE RESPECTI,NIMENI,NIMENI SI NICIODATA NU TE VA RESPECTA;INCEARCA SA GANDESTI CU MINTEA NU CU INIMA.
    trebuie sa mergi la medic,si eu m-am lovit la cap,l-am avut spart,am stat in spital(am sarit din tren),ai nevoie de tomografie,poate fi urat daca stai asa;
    si daca afla lumea ce animal al langa tine ce?
    esti cumva o printesa si te faci de rusine????
    nu esti nici prima si nici ultima careia i se intampla,mai mare este rusinea k ai permiti.
  •  
    • 55 mesaje
    26 Sep 2007, 19:25
    0 0
    ai mare grija ce faci si gandeste-te in primul rand la tine. stiu prin ce treci si nu iti doresc asta. eu am pierdut 5 ani cu certuri si batai.
    Pune piciorul in prag si nu il lasa sa te distruga.
    Dragostea e trecatoare si o sa ajungi sa iti pui intrebarea "pt ce?", problema e sa nu fie prea tarziu.
  •  
    • 3 mesaje
    27 Sep 2007, 10:38
    0 0
    mergi kt mai repede la medic. lasa totul deoparte si fa asta pt binele tau. poate in cateva zile nu vei mai simti nimic,dar loviturile de genul asta isi vor face simtita prezenta in timp(poate kiar zeci de ani). cunosc cazuri si cazuri:femei care au paralizat din senin,k intr-un final sa se ajunga la concluzie... din cauza loviturilor... nu se merita sa induri asta pt nimic in lume,oricat de mult l-ai iubi. desi eu nu inteleg cum mai poti iubi un astfel de...om? nici nu se poate numi om... sper sa te trezesti la realitate. gandeste-te la consescinte,te rog mult!!! ai mare grija de tine!
  •  
    • 1039 mesaje
    27 Sep 2007, 15:34
    0 0
    Monica, du-te la medic, dar la un psihiatru... Fata, tu esti cumva masochista??? Cum dracu sa iubesti un barbat care te da cu capul de faianta??? Hai, ca se mai supara pe tine si ridica tonul... este normal. Dar sa faca box cu tine??? Esti masochista, altfel nu-mi pot explica...

Am iubit si eu odata o panarama, frumoasa de pica, dar cand am vazut-o ca ii fac ochii dupa masini straine ca slot-machine, i-am dat mola atat de rapid incat nu-i venea sa creada (scuze... mola inseamna e un termen marinaresc ce defineste o parama libera). Chiar daca plangea sufletul in mine cand imi dadea tel si ma intreba daca nu vreau sa iesim, sau sa mergem la o pizza, panarama nu mi-a mai trebuit!!!

Stiti ce am observat? Este straniu insa multe femei iubesc barbatii violenti !!! Daca esti cu bun simt, daca ai grija da prietena/sotia/partenera ta, daca nu umbli cu "baietii" aiurea prin carciumi... slabe sanse sa te iubeasca.
    Am trait si pe propria piele: pana sa intru in facultate eram un baiat cuminte si educat. Si, evident, cam fara femei! Apoi, cand am inceput sa ma calesc, sa cunosc viata, sa realizez ca trebuie sa vorbesti cu voce apasata si ferm, sa te faci auzit, sa bati cu pumnul in masa cand trebuie... lucrurile s-au schimbat. Bine, eu nici acum nu umblu prin carciumi sau sa ma duc "la meci", si n-as putea lovi o femeie, insa am observat ca de cate ori tratez cu raceala o tipa, parca mai mult ma baga in seama...

Dumnezeule, cat la suta din femei sunt masochiste??? Ca de recunoscut, recunosc foarte putine....
  •  
    • 2191 mesaje
    27 Sep 2007, 15:57
    0 0
    eu nu sunt,recunosc
    decat cu unu care sa ma dea cu capu` de pereti pana zic "piua"..mai bine singura..
    in 3 ani,de cand sunt cu prietenul meu,nu am fost atinsa nici macar cu o palma..dar daca s-ar intampla..oricat de mult l-as iubi,as pleca..pt ca stiu ca va urma a doua palma,a treia,pe urma un pumn..si tot asa..

monica,mai bine pleaca,acum cat mai poti,nu-i mai cauta scuze,ca tu l-ai provocat,ca nu a mai facut asta niciodata etc.
    daca din prima te-a dat de pereti..a doua oara ce-ti face?
    sper ca ai ajuns la doctor intre timp..
  •  
    • 650 mesaje
    27 Sep 2007, 16:01
    0 0
    Monica, ai citit ce ti-am scris la dragoste? raspunde-mi te rog, imi fac griji pt. tine. e frumos sa speri ca nu se va mai intampla, dar nu e de-ajuns, trebuie sa si vorbesti cu el. te pup.