Analize hormonale - Chist ovarian

•  
    • 115 mesaje
    25 Sep 2007, 16:14
    0 0
    Peste cateva zile urmeaza sa merg la un dr ginecolog la care mi-am facut programare acum multa multa vreme (asta insemnand cam 2 luni ). Am facut o ecografie acum vreo 3 luni si zicea doctorita ceva de un chist (si chiar ma doare in zona respectiva). Acum, nu as vrea sa merg la gineco sa ma uit la el, el la mine, si sa ma cheme peste inca 3 luni la consultatie inapoi cu analize. Caci, am inteles eu, ar trebui si niste analize hormonale ca sa se prinda ce e (ceva de un LH daca n-am innebunit .
    Daca stie cineva, cam ce analize ar trebui? Caci eu nu ma pricep de loc..
  •  
    • 2209 mesaje
    26 Sep 2007, 03:02
    0 0
    Nu te pune de nebuna sa-ti faci analizele dupa ce auzi din diverse directii. Analizele hormonale sunt foarte scumpe si daca se dovedesc a-ti fi nefolositoare, o sa te zgarii pe ochi pana la urma.
    CHistul pe ovar se vede la ecograf, e simplu ca buna ziua. Daca totusi iti trebuie ceva analize, iti va spune medicul pe care anume sa le faci.
  •  
    • 53 mesaje
    26 Sep 2007, 09:49
    0 0
    Daca ai chist ovarian, afla ca se poate trata cu produse naturale, fara efecte secundare si usor.
    Si, daca esti interesata, contacteaza-ma pe gratielatv@yahoo.com
    Numai bine!
  •  
    • 115 mesaje
    26 Sep 2007, 10:41
    0 0
    Boracha - ai dreptate, m-as oftica sa le fac degeaba.. dar nici n-as vrea sa mai astept inca 2 luni pana sa incep un tratament ceva, ma cam doare Si doftorul e foarte ocupat si are tot programat cu 2 luni inainte. De-aia ma gandeam sa-i duc analize gata facute.