am si eu o rugaminte...
-
25 Sep 2007, 13:220 0in urma cu 2 saptamani catelusa mea d 7 luni a terminat prima perioada d calduri...acum a ramas cu unele dintre mameloane umflate d parca ar avea noduli...poate cineva sa_mi explice dak este normal...sau dak nu...oricum am d gand sa merg sa consult un medic veterinar...multumesc anticipat celor care vor citi si ma vor sfatui...
-
25 Sep 2007, 13:32si catelusa mea are aceeasi problema dar a mea o are si din cauza ca nu a facut puiuti niciodata si acele chisturi se transforma in cancer, cel putin asa mi-a zis mie veterinarul( a mea e deja atat de rau incat trebuie operata)
du-te cat mai repede la vaterinar si afla mai multe
pupici -
25 Sep 2007, 14:34imi pare rau"sa aud"ca ai probleme cu catelusa ta...iti doresc din tot sufletul sa s faca bine(chiar dak asta implica o operatie)...fi tare!...eu as fi dat_o p a mea la monta(pt k vrem s_o sterilizam,si cel mai bine e sa faca un "rand"d puiuti)dar e prea mik acum,am inteles ca la a2a,a3a perioada d calduri e cel mai recomandat...multa bafta
-
25 Sep 2007, 17:10Chestia cu "e mai bine sa faca un rand de pui" e o prostie mare.
Am o catelusa in varsta de 10 ani (sanatoasa, merci) si am castrat-o de la 2 ani si jumatate. Niciodata nu a facut pui.
Sa va bucurati de animalutele voastre.