cum sa ma vopsesc saten?
-
25 Sep 2007, 13:140 0buna fetelor.am si eu o intrebare: tot vreau de 1 an si ceva,sa ma vopsesc saten,sunt bruneta,dar multa lume zice k nu se poate,k dk il decolorez,l-am terminat,ce metode mai exsista?o zi buna
-
25 Sep 2007, 13:36dupa parerea mea ar trebui sa incerci sa il decolorezi treptat vopsindu-l nuante mai deschise decat cea din parul tau si cu timpul ai sa vezi rezultate. sau daca nu incearca un decapaj la un salon super de incredere pt ca altfel risti sa ti-l arda si nici macar sa iti placa ce iti face

am vazut o data un reportaj cu geta voinea in care o decapa pe una bruneta dar i-a zis sa mai vina de vreo 2-3 ori sa o mai decapeze daca vrea sa ajunga la culoarea dorita(adik mult saten normal )
pupici -
25 Sep 2007, 18:59iese si fara decolorat.
la cantitatea de vopsea pe care o ai,adaugi oxidant-dublu, concentratie de 9%
exemplu:la un tub de 65 gr folosesti 130-150 ml oxidant si stai 50 minute
ps.orice vopsea iti iei,sa te uiti pe cutie si ar trebui sa vezi,acolo micut,gramajul de amoniac si sa-ti iei peste 30gr
eu sunt saten inchis -culoarea naturala si cu vopsea sunt culoarea mierii deschise -
25 Sep 2007, 20:09leva iti spune ca la o vopsea din comert oxidantul este de concentratie 6% ...cumperi unul de 9 % si te vopsesti cu o nuanta mai deschisa
eu am incercat ...merge mai bine pe parul natural dar cel putin am iesit din negru ...urmeaza sa ma vopsesc in curand si deja ma mananca palmele sa incerc unul de 12%
vezi ca gasesti oxidant Kallos la vanzare separat si sunt la fel de bune!