Semn dupa arsura

•  
    • 47 mesaje
    25 Sep 2007, 09:09
    0 0
    M-am ars pe picor acum vreo luna doua si am tot asteptat sa se vindece si sa imi treaca semnul ramas... degeaba. E foarte urat si ciudat....stie cineva cum pot scapa de el? Am auzit ca infuzia de pelin ar ajuta sa dispara ...
  •  
    • 3036 mesaje
    25 Sep 2007, 10:04
    0 0
    cum te-ai ars? cu ce?

cum arata urma? ca o cicatrice alba sau ca o pata cafenie, cu o coaja subtire, cafenie?
  •  
    • 215 mesaje
    25 Sep 2007, 10:52
    1 0
    la fel m-am ars si eu tot pe picior, deasupra genunchiului si mi-au ramas niste semne cafenii-crem ceva de genu asta,putin mai inchise fata de pielea normala si sunt si vindecate definitiv deoarece a crescut si par pe ele
    ce imi recomanzi? :*:*:*
  •  
    • 47 mesaje
    25 Sep 2007, 11:37
    0 0
    M-am oparit cu apa. E mica portiunea de vreo 3-4 centimetri. E pe glezna. Dar arata ciudat. Coaja a cazut de mult. Acum ( tu mi-ai cerut detalii dezgustatoare ) arata foarte ciudat: in mijloc a ramas pielea roz-albicioasa iar marginea cicatricii e maro inchis.Si pare sa se formeze din nou cojita. Nu stiu daca ai inteles ....dar oricum nu aspectul conteaza ci cum pot sa fac semnul asta mai putin vizibil.....ca prea sare in ochi.
  •  
    • 1225 mesaje
    25 Sep 2007, 14:10
    0 0
    Pai daca e inca in proces de vindecare, poti folosi unguent cu galbenele sau propolis.
  •  
    • 3036 mesaje
    25 Sep 2007, 17:46
    0 0
    4_eyes, daca pielea e doar "patata", fara ca arsura sa fi lasat cicatrici adanci, atunci e bine sa stai la soare ori de cate ori ai ocazia, ca sa te bronzezi. cand stratul de celule moarte va cadea (nu-l jupui cu de-a sila), se va duce si o mare parte din pielea maronie.
    dar, daca nu ai in plan o vacanta in cuba , fa-ti gomaj (cu malai sau tarate de grau), apoi maseaza pielea cu ulei de susan sau masline.

micasirea, deocamdata, in cazul tau este foarte bun sfatul pe care ti l-a dat miss_smith: unguent de galbenele. daca ungi arsura in mod regulat, cojitele se inmoaie - dar nu cumva sa le rupi! lasa-le sa cada de la sine.
    ai grija: sa nu le agati in hainele si sa nu faci bai prea lungi, ca se inmoaie, cad, si in final te alegi cu o cicatrice de toata frumusetea...

in general, arsurile se vindeca mai greu decat ranile obisnuite. deci rabdare...
  •  
    • 34 mesaje
    25 Sep 2007, 18:40
    0 0
    dk arsura e mik o sa dispara singura cu timpul
  •  
    • 53 mesaje
    26 Sep 2007, 09:58
    0 0
    Exista o crema cu aloe, excelenta.
    Regenereaza pielea. E sigura.
    gratielatv@yahoo.com, daca te intereseaza
  •  
    • 120 mesaje
    26 Sep 2007, 13:02
    0 0
    Eu am scapat de semne folosind mierea de albine....fara ea nu stiu ce m-as fi facut,tinand cont ca arsura era pe fatza,pe o portiune destul de mare... ...
  •  
    • 765 mesaje
    27 Sep 2007, 00:24
    0 0
    Micasirea, foarte bun pentru tine este si uleiul de emu. Regenereaza pielea.