bioenergie

•  
    • 56 mesaje
    24 Sep 2007, 22:11
    0 0
    Buna fetelor.A ramas cineva insarcinata in urma sedintelor de bioenergie?Astept raspuns, va rog mult.
  •  
    • 1039 mesaje
    24 Sep 2007, 23:58
    0 0
    Da! Arnold Schwarzenegger !!!

Dumnezeule... daca prostia ar durea, cati ar urla pe strazi?
  •  
    • 4487 mesaje
    25 Sep 2007, 08:40
    0 0
    Sorry, dar...Cum poti sa crezi asa ceva????? Bioenergia este pentru afectiuni, in nici un caz pentru a ramane gravida.
  •  
    • 5148 mesaje
    25 Sep 2007, 09:45
    0 0
    s-a exprimat gresit

uite aici un exemplu:
    "d-na Cristina P. (medic generalist) suferea de sterilitate secundara de peste 10 ani. A urmat 40 de sedinte de bioterapie si, dupa o luna de la tratament, a ramas insarcinata. In timpul sarcinii, venea lunar la control energetic. In luna a cincea, medicul ginecolog de la Maternitatea Giulesti i-a atras atentia, in urma unui examen ecografic, ca are placenta cazuta, existand riscul unei nasteri premature. A venit din nou la tratament; prin cateva manevre bioenergetice am reusit sa-i repozitionez placenta, iar sarcina a decurs normal. In prezent, are o fetita frumoasa si sanatoasa!"

si articolul de unde am extras paragraful:

http://www.formula-as.ro/articolprint.php?id=5358
  •  
    • 1039 mesaje
    25 Sep 2007, 10:19
    0 0
    Eu cred ca d-na Cristina P. (medic generalist) a pus biciu' pe barbat-su dar a declarat ca a facut bioterapie doar ca sa nu-i dea acestuia satisfactie !!!

Oricum, cu siguranta ca e diferenta intre bioterapie (desi habar nu am despre ce e vorba) si "bioenergie" (in 99.99% din cazuri fiind inselatorie pe fata).

Priank, ar mai fi o solutie sa incerci si la Doamna Gogoasa, unica si adevarata fiica a Mamei Omida. Pentru programari sunati la numarul 079-7767843 (cine este istet si se uita pe tastatura telefonului, gaseste si traducerea !!!)
  •  
    • 5148 mesaje
    25 Sep 2007, 10:32
    0 0
    mey, nu vorbi daca n-ai habar
  •  
    • 1039 mesaje
    25 Sep 2007, 10:37
    0 0
    Auzi Lupe, mi-a mai trecut ceva prin cap: daca d-na Cristina P. (medic generalist) a apelat la un substitut asa... mai tinerel si mai macho, cu care a facut sedinte la greu??? 40 intr-o luna inseamna ca in unele zile facea si cate doua "sedinte" (mai ales daca o fi fost luna februarie). Si pe urma l-a imbrobodit pe barbat-su ca a facut... "bioterapie"???
  •  
    • 5148 mesaje
    25 Sep 2007, 11:02
    0 0
    hmmm..iti arde de joaca?

semnat:
    bioenergeticina (doar pentru tine) Lupe
  •  
    • 56 mesaje
    25 Sep 2007, 13:40
    0 0
    draga lupescu sau cum te cheama, daca ai chef de facut mistouri mai bine abtine-te.Ce ti se pare atat de aiurea intrebarea mea?Am auzit si am citit pe internet de cazuri de femei care nu ramaneau insarcinate de ani de zile, iar dupa cateva sedinte de bioenergie au reusit sa aiba un copil.
  •  
    • 56 mesaje
    25 Sep 2007, 13:44
    0 0
    stiam ca bioenergia vindeca afectiuni, deci logic ca cineva care nu ramane insarcinata are o problema( o afectiune, cum spuneti voi alea pricepute).
  •  
    • 5148 mesaje
    25 Sep 2007, 14:16
    0 0
    Priank, esti te rog draguta sa-mi arati si mie misto-ul facut de mine pe topicul asta?
  •  
    • 1039 mesaje
    25 Sep 2007, 15:15
    0 0
    Ha haaaa, Lupeee ca sa vezi cum e lumea...
    Eu fac bashkalie si misto, tu ii vorbesti frumos si-i spui ce ai citit, mai dai si un link si... tot de tine se ia !!!

Uuuuu... mor de ras.

Vezi Lupe, viata e nedreapta. De-aia spun, ca daca 7767842 ar durea, muuuulti ar mai urla pe strazi...

P.S. Sper ca toata lumea a descifrat pe telefon ce inseamna 7767842. Daca nu, sunati un prieten.
  •  
    • 115 mesaje
    25 Sep 2007, 16:04
    0 0
    Nu e MEREU inselatorie.. eu cred ca macar 0,5% din bioenergoterapeutii din Romania sunt pe bune! Un exemplu cunoscut de mine, Alexandra Mosneaga. Am mers la ea din curiozitate si chiar avea efect ce facea. Aveam mai multa energie si nu ma mai durea umarul care imi facea zile amare in respectiva perioada. Am renuntat insa dupa 3-4 sedinte.. Are niste metode cam dureroase E un fel de masaj. Ceilalti pacienti nu pareau asa afectati de faza asta, dar eu (zicea ea, din cauza ca eram cu toti muschii incordati de frica la ce urmeaza) mai aveam putin si fugeam de pe pat cand se ocupa de mine Si se ocupa in paralel de cate 2 pacienti, per total dureaza cam o ora.
    O recomand pentru curajosi