..pentru pisica mea

•  
    • 1555 mesaje
    24 Sep 2007, 17:25
    1 0
    buna fetelor! imi cer scuze ca vin aici cu un asemenea subiect insa nu prea am unde sa ma interesez ... e vorba de pisica mea, nu mai iese la baie, in sensul ca e constipat, nu mai face nici pipi .. am fost la doctor si am intrebat si a zis ca sunt simptome de blocaj renal, mi'a dat niste mancare speciala, de vreo 2 zile ma chinui cu el sa manance dar o refuza! Nu stiu ce sa fac cu el pentru ca si la doctor mi'e frica sa'l duc ca, stiti si voi cum sunt veterinarii, nu'si dau in mod deosebit interesul . .. ma interesa dc aveti pisici sau ati fost intr'o asemenea situatie, astept un raspuns, va rog frumos!
  •  
    • 345 mesaje
    24 Sep 2007, 17:35
    0 0
    Nu-l lasa asa ca nu e bine. Doamne fereste, se poate intampla si ce e mai rau. Daca vrei iti recomand eu un medic veterinar bun undeva prin Cotroceni. Poti sa imi scrii pe mail pe ralucagas@yahoo.com. Nu e de gluma cu blocajele astea renale, crede-ma. Trebuie sa gaseasca doctorul o solutie. Il pune pe perfuzii, in fine.
  •  
    • 2370 mesaje
    24 Sep 2007, 18:02
    0 0
    Ce dobitoc! Sa-ti spuna ca e vorba de blocaj renal si sa nu-i faca nimic
    Fuga cu el la un doctor BUN
  •  
    • 1555 mesaje
    24 Sep 2007, 22:53
    0 0
    fetelor, multumesc mult! raluca chiar acum iti scriu un mail, merci mult, o seara frumoasa!
  •  
    • 1364 mesaje
    25 Sep 2007, 11:40
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1555 mesaje
    25 Sep 2007, 11:57
    0 0
    Celia, multumesc mult pt indrumari! Pisoiul a facut ieri pishu, o singura data! Inca se joaca, n'are nici o treaba insa azi urmeaza sa merg la doctor cu el sa vad cum sta treaba ... o sa trec pe la farmacie sa'i iau si ceaiul mentionat de tine ... Astept datele de contact ale veterinarului din Cotroceni ...
    Tu mai stii cumva vreun veterinar? eu nu prea am auzit de bine cu blocajul renal , stau si sun acasa din 30 in 30 min sa vad cum mai e ... sunt si la serviciu .. o zi faina!
  •  
    • 2370 mesaje
    25 Sep 2007, 12:09
    0 0
    Am eu un veterinar bun in Socului, daca ti-e mai comoda zona.
    In intersectia cu Piata Delfinu, in centrul de sanatate Miramar, la parter, dr. Cristian Negoita, L-V 9-18:00 si in weekend alternativ, unul da, unul nu.
    Ai grija ca fiecare zi e pretioasa in tratament, nu trebuie sa-l lasati pana nu se mai scoala de jos ca sa incepeti tratamentul de specialitate!!! Deja a trecut cam mult de cand ai postat prima data si tu inca nu l-ai dus la doctor. Mai ales ca AI AUZIT DE RAU de blocajul renal
  •  
    • 1364 mesaje
    25 Sep 2007, 12:28
    0 0
  •  
    • 4208 mesaje
    25 Sep 2007, 12:50
    0 0
  •  
    • 1555 mesaje
    25 Sep 2007, 15:27
    0 0
    Multumesc mult fetelor! Tocmai ce am vorbit acasa si e mai bine motanul, a facut si una si alta, pisoi cuminte
    La 4 plec de la serviciu si ma duc direct cu el la ecografie, sper sa se fi inselat primul doctor ... va multumesc inca o data pentru recomandari! Pana la urma o sa dau o fuga la marivet, in zona dristor, pentru ca e mai aproape de casa, bine ca merg cu masina ca el e mai salbatic, se sperie afara. Va spun diseara ce am facut!
  •  
    • 1555 mesaje
    25 Sep 2007, 19:12
    0 0
    Buna din nou, tocmai ce am venit de la veterinar, m'am mai linistit intru'un fel pentru ca doctorul a zis ca nu are blocaj renal, ci este racit, are cistita. I'a facut sondare, parca asa se numeste, adica l'a fortat sa faca pishu', l'a apasat pe vezica, a facut foarte mult, zicea doc. ca a facut cat pentru o saptamana. I'a mai facut 4 injectii, 3 antibiotice si un calmant. Mai urmeaza sa merg maine si poimaine pentru tratament ... Doctorul mi'a recomandat sa'i dau o perioada royal renar si urinar, iar apoi sa'l bag pe slabit pentru ca are 9 kg.
    Nu vreau sa ma bucur prea mult dar parca deja e alt pisoi, dupa ce i'a facut sondarea parca si'a revenit, nu mai e apatic si cum am ajuns acasa a sarit la bolul cu mancare. Nu pot decat sa ma bucur si sa sper ca o sa'si revina complet, tb sa'l tin departe de gresie si curent.
    Vreau sa multumesc evelor care au dat dovada de bunatate si au sarit cu sfaturi, indrumari si ganduri bune! Toate cele bune! :*
  •  
    • 1364 mesaje
    27 Sep 2007, 09:40
    0 0
  •  
    • 1 mesaje
    8 Sep 2009, 20:13
    0 0
    Buna!am si eu un motanel care a fct blocaj renal acum vreo 2 luni.....si am fost cu el la doctor din 3 in 3 saptamani dupa ce ia pous sonda pentru k iar nu a fct pishu!i`am luat si mancare speciala si mi`a dat doctorita si un gel pt asa ceva...mi`a spus k e predispus la asta si e posibil sa mai faca
  •  
    • 1555 mesaje
    9 Sep 2009, 09:47
    0 0
    Imi pare rau de pisicul tau! Topicul e vechi, din 2007, am fost surprinsa sa ma "citesc". Pisoiul meu s-a dovedit a avea metastaza in tot corpul, a murit