Ce ar putea fi?

•  
    • 2191 mesaje
    23 Sep 2007, 16:04
    0 0
    De 3 luni,nu mi-a mai venit menstruatia..cand ar trebui sa vina,ma tine maxim o zi..si nu e cum ar trebui sa fie (nici nu stiu cum sa ma exprim..sa nu sune urat si sa intelegeti ce vreau sa spun).. adica,curge f putin si arata de parca ar fi ultima zi..Pana a doua zi,deja nu mai am nimic..Deja e a treia luna consecutiv,cand patesc treaba asta..
    Aveti idee cam ce ar putea fi? (anumite persoane m-au speriat spunand ca am un chist)..
    O sa ma duc la doctor,dar nu prea am avut timp..saptamana asta o sa ma duc sigur,dar pana ajung,vroiam sa stiu si parerile voastre..dace aveti idee despre ce ar putea fi..

P.S: si,daca stiti vreun ginecolog bun (femeie sa fie,nu am fost la barbati niciodata..si nici nu vreau sa ma duc..) va rog sa-mi dati de stire..pt ca de doctora mea,nu prea sunt multumita..dar pt ce "probleme" am avut pana acum,a fost ok..insa,pt problema aceasta,as vrea sa ma duc la un medic mai bun..

Multumesc,
  •  
    • 2209 mesaje
    23 Sep 2007, 17:38
    0 0
    Daca iei pastile contraceptive, ele pot fi cauza. Sunt cazuri cand acestea scad atata de mult fluxul sangerarilor menstruale incat in timp, menstruatia practic dispare.
  •  
    • 2191 mesaje
    23 Sep 2007, 17:46
    0 0
    nu mai iau anticonceptionale din decembrie..
    o sa caut un doctor mai bun..si sa ma duc sa vad ce-mi spune
  •  
    • 34 mesaje
    24 Sep 2007, 12:45
    0 0
    pai pastilele anticonceptionale au efect si dupe c nu l mai ei
    d ex:am o prietena care a luat anticonceptionale timp d 2 ani(fara intrerupere) si timp d ink un an nu a puput face copii deloc(expliktia i-a dat-o medicul ginecolog)