Coca Cola e chiar asa nociva ?
-
0 0nu e chiar asa rau. o jum de litru pe zi nu e un capat de tara. acum e evident ca are chimicale si tot restul, dar ce nu ar??????? crede-ma ca eu am niste cunostinte care beau 4-6 litri pe zi. pe bune ca nu glumesc!!!! asa ca daca poti sa te las e in regula, daca nu, si tie chiar iti place cola, cred ca poti sa bei fara probleme.
-
Victoria,nu pot sa iti spun decat ce am citit pe un site acum ceva timp:la sfaturi practice pentru gospodinele americane,li se recomanda sa curete tocurile la usi si ferestre,tavile,rugina si etc cu cola.
La un concurs "Cine bea cea mai multa cantitate de cola", un student a murit dupa ce a baut 8 litri,din cauza dioxidului de carbon continut de aceasta bautura.
Iar cred ca faza cu bucata de grasime lasata peste noapte intr-un pahar de cola e arhicunoscuta..eu m-am lasat de bauturi de-astea "fantoma",mai bine beau o cafea.. -
eu sunt o pasionata de alimentatie naturala,chiar daca nu-mi permit tot ce-mi doresc...ce vreau sa spun e ca aceasta coca cola e un mare deserviciu pe care ni-l aducem...eu sunt f inversunata in ceea ce priveste e-urile,aditivii akimentari etc....stiu ca nu putem scapa de astea,doar nu traim in peshtera,dar zic sa incerca macar putin sa nu mincam chipsuri si alte porcarioare...
-
ce sa se intample?? se topeste!!!! dispare!!!! acum o sa iti zic o chestie dar sa nu crezi ca o spun la misto: cola poate scoate urmele de grasime mai bine ca orice. si dizolva in timp multe chestii. am citit odata ca se poate folosi si la curatat toaleta
. evident ca nu va sfatuiesc, dar sa stiti ca nu imi bat joc de voi. cautati si pe net sa vedeti ca am dreptate. -
Un studiu pe animale a arata ca soarecii care au consumat Coca-Cola, si au avut posibilitatea sa manance atat cat au dorit, au inregistrat o amplificare a aportului energetic cu 50%, insa fara a creste in greutate. In acest studiu, cafeina a redus semnificativ rata cresterii in greutate, greutatea tesutului care depoziteaza lipidele si dimensiunea celulelor adipoase. In plus, cafeina a inhibat dezvoltarea de noi celule adipoase. Aceste efecte sunt similare celor obtinute in urma antrenamentelor si restrictiei nutritive (cura de slabire). Astfel, un aport moderat de cafeina pare sa fie util in efortul de limitare a dezvoltarii excesive a tesutului care depoziteaza grasimile, deci previne acumularea unui exces de adipozitate.
Studii pe oameni au sustinut premiza conform careia cafeina este benefica pentru scaderea in greutate. Atat in cazul indivizilor fara probleme poderale, cat si in cazul celor supraponderali o doza de 100 mg de cafeina s-a dovedit ca produce o crestere a ratei metabolismului bazal cu 3-4%. De asemenea, cafeina amelioreaza termogeneza, care este deficienta la pacientii obezi ce tin regim de slabire. Administarea repetata la interval de 2 ore, timp de 12 ore a unor doze de cafeina a marit consumul energetic cu 8-11% la ambele grupuri luate in observatie. Astfel cercetatorii au ajuns la o concluzie, conform careia cafeina adminstrata in doze obisnuite are o influenta semnificativa asupra echilibrului energetic si poate initia termogeneza.
ASTA CA SA VEDETI CAM CUM AU DEMONSTRAT EI ARDEREA GRASIMILOR. ACUM VOI NU VA APUCATI SA BETI COLA DE DRAGUL SLABITULUI. -
Un pahar de coca cola contine tot atita cofeina cit o ceasca de cafea, continutul de zahar este insa mult mai mare, asa ca nu vad cum ajuta la slabire!!!!In plus, cofeina, pe linga putinele efecte benefice, in cantitati f.mici(!), poate produce tulburari de ritm cardiac, extrem de periculoase, anxietate,nervozitate, insomnie si alte "beneficii" extrem de placute pt. timpurile stressante pe care le traim.
Acidul din bautura poate determina probleme gastrice si intestinale.
Automobilistii americani erau sfatuiti sa decapeze motoarele tirurilor cu esenta de coca.
Incercati sa lasati peste noapte o bucata de carne proaspata intr-un pahar cu coca si alta intr-un pahar cu vin natural...
Beti coca doar ocazional!Trebuie sa moara omul de ceva, dar chiar sa fi un mort santos.... -
Fetelor, eu am incercat faza cu un cui in Cola. L-am lasat zile in sir...Potrivit unui articol trebuia sa se dizolve, dar cuiul meu abia daca a ruginit un pic, ceea ce s-ar fi intimplat cu orice metal in orice lichid. Asta nu inseamna ca sustin ca aceasta bautura e sanatoasa, ci ca nu e atit nociva pe cit se spune. Eu beau seara, pe post de desert, un pahar de Cola. In rest, beau apa minerala. Orice bautura carbogazoasa si sintetica poate face rau, nu numai ce e pe baza de cola. Asa ca...nu mai credeti toate stirile prapastioase, incercati-le mai intii.
-
Asta era unul dintre exemplele gasite de mine intr-o revista, pe linga cele cu ficatul sau grasimea inecate in cola, sau curatarea rezervorului sau motorului masinii. L-am incercat pe cel mai "tare" dintre ele ca sa dovedesc celor din jur ca nu e chiar asa nociva, cum se scrie acolo. Voi ati incercat sau ati crezut celelalte exemple?