pastile de a doua zi..
-
0 0Buna.a m si eu o intrebare? am auzit k exista pilula de a doua zi,dar nu stiu cum se numeste si daca are efect asa cum se spune.multumesc lui Dumnezeu,n-am avut nevoie de asa ceva,dar as vrea sa stiu ce trebuie,in caz de ceva rau.Va pup!
-
Salut, eu am luat postinor. Are efect daca o iei in 72 de ore de la contactul sexual neprotejat.
Nu trebuie luata mai mult de 2 ori pe an, pentru ca e o bomba cu hormoni care iti da peste cap echilibrul hormonal.
Eficienta in prevenirea sarcinii cred ca e cam 90%. Uite aici mai multe detalii http://www.iubire.md/ro/contra/postinor.shtml.
Mie mi s-a facut rau dupa prima pastila. Mai rau e daca vomiti si o dai afara. Deci grija mare. -
salut si eu am luat postinor in iunie si la o sapt am avut o sangerare de vreo cinci zile, si nu mi-a mai venit ciclul pana in august...a fost o dereglare din cauza postinorului dar si de la o alta problema
am luat-o asa cum scrie in prospect desi nu cred ca a fost nevoie dar pentru orice eventualitate...
doctorita la care am fo mi-a zis ca o sg pastila de postinor contine cantitatea de hormoni dintr-un blister de anticonceptionale si m-a sfatuit s nu mai iau asa ceva niciodata...