caderea parului,stoparea lui..?
-
21 Sep 2007, 08:410 0buna fetelor. am si eu o nelamurire: anticonceptionalele provoaca caderea parului,il rareste?cum pot impiedica acest lucru?
-
23 Sep 2007, 12:45Nu stiu daca pilulele fac acest lucru dar incearca o MASCA CU ULEI DE RICIN:2galbenusuri+o lingura de rom/coniac si 2 sticlute de ulei de ricin(se gasesc in farmacii).Se amesteca toate si se aplica pe parul uscat.Stai 1 ora cu aceasta masca iar apoi se spala parul cu sampon si balsam.
Masca se face o data/sapt timp de minim 2 luni pt eficacitate.
Nu numai ca stopeaza caderea parului dar ti-l regenereaza,il face fin si matasos,iar farfurile se repara.
Multa bafta! -
23 Sep 2007, 13:42Uleiul de ricin sau cel de masline (extra virgin,nu cel pt gatit)..ajuta foarte mult..
Eu aplic pe parul uscat doar ulei de ricin (fara galbenusuri si alte ingrediente).. pui cateva picaturi in palma (in nici un caz o sticluta) si apoi iti treci palmele prin par,ca sa intinzi uleiul (nu trebuie sa fie plin de ulei parul),apoi iti pui o punga pe cap si un prosop,ca sa se incalzeasca..stai asa 1-2 ore..si apoi speli cu sampon + balsam/masca,ce vrei tu..
Ajuta foarte mult acest tratament,si nu e nici foarte greu de facut
P.S: dintr-o sticluta de ulei,ma dau cam de 8 ori..
Foarte buna,este si masca cu petrol de la Viva Natura,mi-a recomandat`o cineva..am auzit ca face minuni,daca te tii de ea o perioada de 2-3 luni.. (chiar daca miroase ingrozitor cand stai cu ea pe par..dupa ce te speli cu sampon si se usuca parul,nu se mai simte mirosul).. -
23 Sep 2007, 15:04Poti sta si o ora
cred ca si 30 min daca stai,tot e ceva..
De obicei nici eu n-am timp/rabdare sa stau atat..dar imi pun masca seara,cand sunt acasa si nu mai trebuie sa plec nicaieri..si cat stau cu ea pe cap,mai fac si altceva prin casa..
Nu e chiar asa grav,incearca o data,sa vezi..plus ca e si foarte ieftina aceasta metoda..am dat pe o sticluta cu ulei de ricin,1,7lei..de la plafar..