Disperata!!!
-
20 Sep 2007, 17:120 0Help please!
Mi-a venit ieri ....si vreau sa imi treaca pana sambata ....ce sfaturi imi dati?
pot sa incep folia de anticonceptionale......mi se opreste? -
20 Sep 2007, 17:38sigur ca nu se opreste daca incepi sa iei anticonceptionale...poti sa incerci cu fiole de vitamina K dar nush cat de indicat e. eu am luat o singura data ca aveam hemoragie si alea de la farmacie nu prea vroiau sa-mi dea...mi-au dat doar pt. o zi.
-
20 Sep 2007, 20:37daca a venit miercuri se poate sa treaca pina sinbata sau sa-si dimine cantitatea asa ca nu trebuie sa intervi tu si orcum nu este indicat sa-o faci pt. ca pot interveni ceva dereglari hormonale indiferent de evenimentul de sinbata nimic si niciodata nu va fi mai inportant ca sanatatea
-
3 Oct 2007, 18:23Cele mai des intilnite subiecte sunt "mi-a venit...cum sa fac sa o opresc" si "am uitat sa iau pastila... daca am ramas". Mi se par discutii inutile... a venit...o sa treaca. Mai rau suferi de pe urma medicamentelor luate ca s-o opresti.
-
3 Oct 2007, 19:05sa nu te joci cu pastilele anticonceptionale! scurtarea menstruatiei mi se pare un moft si doar daca ai "uitat' sa te protejezi poti sa ceri ceva de la farmacie fara sfatul medicului.
De la anticonceptionale luate dupa ureche sigur se deregleaza echilibrul hormonal si ph-ul vaginal si nu numai, la o infectie in gat ORL-ista a rasuflat usurata ca nu am luat recent anticonceptionale, putea sa mai reduca astfel lista de cauze posibile...
Alegerea oricaror pastile anticonceptionale trebuie sa fie validata intotdeauna de un medic, de preferat unul care te-a intrebat daca ai avut probleme cu rinichii, ficatul etc etc si care eventual te-a trimis si la un set de analize. -
3 Oct 2007, 19:52cel mai bine e sa astepti ca menstruatia sa isi urmeze cursul normal,daca vei lua vit k...vei avea numite efecte adv...cu ar fi intarzierea menstr,,,,iar at vei si mai stressata pt ca nu stii de ce intarzie..cel mai bine e sa lasi lucr sa-si urmeze cursul normal