Urgent!!

•  
    • 4 mesaje
    20 Sep 2007, 12:14
    0 0
    Am avut un contact protejat acum vreo saptamana...dar la sfarsit prezervativul a ramas jumate in interior...am luat a doua zi prostinor ca in instructiuni...pe moment nu am avut nici un efect advers...ceva efecte au aparut dupa vreo 48 de ore...ameteli greata oboseala inexplicabila. Au trecut de atunci vreo 5 zile si ieri pe 19 trebuia sa-mi vina ciclul dar nu mi-a venit...mentionez ca doare abdomenul de vreo cateva zile...iar sanii imi sunt inflamati si ma dor foarte tare...e posibil sa fie efectele de la prostinol sau sa ma astept la ce ar fi mai rau...vreau un raspuns cat mai urgent...sunt foarte speriata
  •  
    • 698 mesaje
    20 Sep 2007, 12:28
    0 0
    calmeaza-te...sunt sintomele inainte sa-ti vina ciclu. daca ia luat postinor asa cum trebuia atunci nu ai de ce sa-ti faci griji. nu uita ca postinorul se poate folosi o data la 6 luni . nu fa exces de el ca-ti dereglezi organismul. daca totusi esti stresata fa un test . dar eu zic ca tre sa-ti vina si problemele. bafta
  •  
    • 1431 mesaje
    20 Sep 2007, 12:35
    0 0
    salutare , nu cred ca esi insarcinata daca ai luat pastila cumtrebuie , cred ca sunt simptomele de inainte de menstra .......... daca nu ai luat cum tb pastila si au trecut mai mult timp atunci este posibil sa fi insarcinata
    Mai mult nu stiu ce sa iti zic .....
    Eu una vreau sa raman insarcinata si sunt in asteptare sa vad sunt - nu sunt .....ma dor sanii , am ameteli , dureri de cap , gust amar - metalic , dureri abdominale mai mult in partea dreapta ca niste intepaturi asa ....
    Sper sa iasa cum iti doresti , sa nu fi insarcinata
    Eu am facut un test la 26 zile si a iesit engativ ..... cu toate ca am aceste simptome ..........
    Bafta
  •  
    • 4 mesaje
    20 Sep 2007, 12:40
    0 0
    Sper sa fie bine...pentru ca acum chiar nu-mi trebuie copii am alte prioritati...eu inca sper sa fie efectele de la pastile...si nu altceva
    Mult succes pentru un eventual bebe...si multumesc pentru raspuns
  •  
    • 4 mesaje
    20 Sep 2007, 12:41
    0 0
    Sper sa fie asa si sa-mi vina...
    Oricum mersi ca mi-ai raspuns...m-am mai linistit cat de cat...mai astept...poate poate...
  •  
    • 8 mesaje
    20 Sep 2007, 17:48
    0 0
    Salut! Si eu sint in aceiasi situatie. Am luat postinor si astept. Medicul mi-a spus ca ciclul se poate decala cu citeva zile in plus sau in minus. Asa ca nu trebuie inca sa-ti faci probleme. Daca nu ai folosit des acest gen de protectie, efectul ei va fi cel scontat. Ai grija pe viitor.
  •  
    • 396 mesaje
    20 Sep 2007, 18:29
    0 0
    poate sa iti intarzie cu maxim 2 saptamani de la pastile asa k stai linistita.te pup
  •  
    • 4 mesaje
    21 Sep 2007, 07:15
    0 0
    Nu am mai folosit pana acuma acest gen de pastile. Eu si pritenul meu nu suntem de acord cu ele. Dar daca a fost nevoie n-am avut ce face. Nu mi-am inchipuit nici o clipa ca se va ajunge la asemenea efecte.
    Oricum va multumesc pentru sfaturi
  •  
    • 8 mesaje
    28 Iun 2009, 11:34
    0 0
    mi s-a intamplat si mie sa ramana prezervativul acolo..si am luat postinor a doua zi.si mi-am facut si un test de sarcina sa fiu sigura si mi-a iesit negativ..si apoi mi-a venit si ciclu...si acum imi vine in fiecare luna regulat, bine, uneori la o diferenta de cateva zile..si tot am stari de voma si greata uneori..