alunita rupta
-
20 Sep 2007, 03:090 0evelor,sunt ft ft speriata

am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catzel,acesta a sarit cum obisnuieste la mine in brate si cu gheruta m-a zgarita peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt ft ft speriata.
ce fac??? -
20 Sep 2007, 12:19Am patit si eu chestia asta, doar ca mi s-a agatat de bluza. Am fost la dermatolog, care dupa un control, m-a trimis sa-mi fac un RMN pt harta ganglionara, sa vada daca sunt inflamati. Apoi m-a trimis la chirugie plastica si m-am operat, dupa care i-au facut niste analize sa vada daca este benigna sau nu. Du-te cat mai repede la medic, dar in acelasi timp incearca sa te linistesti. Sansele sa nu fie benigna sunt mici. Multa bafta si sa ne spui si noua ce a zis dr.
-
20 Sep 2007, 12:27dute la un control dermatologic medicul va sti exact unde sa te indrume si ce trebuie facut poate chiar te trimite la un chirurg sa scapi de ea daca este intr-o zona expusa la zghrieturi in prealabil i-ti va da niste analize3 de facut pt. a vedea de ce natura este . astept sa i-mi spui ce a spus medicul