raceala la copii
-
0 0BUNA!AM SI EU UN BAIETEL DE 3 ANI SI NU STIU CE SA MA MAI FAC CU EL,DEOARECE CIND MERGE LA CAMIN RACESTE IMEDIAT!DACA STA ACASA NU ARE NIMIC!ASTEPT SFATURI SI RASPUNSURI DE LA VOI!VA PUP!
-
Acum e momentul potrivit sa ii administezi copilului un tratament pt intarirea imunitatii. Se gasesc multe produse, atat farmaceutice cat si naturiste. Si baiatul meu racea f usor pana am inceput cu aceste intariri, toamna. Nu i-am dat mereu acelasi produs.Intaia oara i-am dat Bronchovaxon, la prescriptia dr de familie, era cam de varsta copilului tau. Daca raceste la camin poate fi de la faptul ca transpira cand se joaca sau doarme, e prea infofolit sau, dimpotriva?
-
draga mea,stiu ca-idurero sa iti vezi copilasul ai mult bolnavior...dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare,fiindca un timp c-am tot asa va fi...chiar daca incepi sa-i dai picaturi pt intarirea rezistentei organismului,efectul nu se va vedea imediat,va mai dura putin.Depinde si de copil...Eu sunt f mult produsele naturiste.Vorbeste si cu medicul de familie.Ii doresc multa sanatate micutului!
-
Si eu am avur cu copilul meu aceaiasi problema, chiar a facut bronsolita. Am inceput sa-i dau oua de prepelita (fierte, caci crude nu a vrut sa le ia), cate 2 in fiecare dimineata timp de 15 zile, apoi 15 zile pauza, de primavara pana toamna, iar acum nu mai are nici o problema. Iarna trecuta nu mi-a racit de loc. Totusi, eu i-am dat pe la 4 1/2, nu stiu daca poti sa-i dai la 3 ani. Poti intreba medicul. Vara l-am dus si la bai cu sare (bunicii stau langa Ocna Dej).
-
Nu-mi mai amintiti.Fiica mea cea mica mergea o saptamana la gradi 2 acasa.Ori facea pneumonie ori infectie urinara.Eram disperata.ce nu i-am dat.O gramada de medicamente scumpe.Am mers si la un homeopat.
Anul asta multumesc lui D-zeu n-am mai avut probleme cu ea.
Cel mai bine mergi la medic si-ti da ceva pt intarirea imunitatii.
Ii mai poti da sera pe o lingurita de zahar 5 picaturi de tinctura de propolis.(cam 10 zile pe luna)sau cand crezi ca e pe punctul de a raci.
I-am mai dat si oscilococinum junior.
Sanatate iti doresc -
Aceleasi probleme le-am avut si eu cu fiul meu. Racea cel putin o data pe luna. I-am facut si penicilina injectabil...de vreo doua ori cite 5 zile...nimic. Povestea a continuat pina cind am ajuns la Institutul Cantacuzino...i-am facut analizele de vreo 3 ori si intr-un tirziu am descoperit streptococul hemolitic si stafilococul auriu. Mi-a dat un tratament + moldamin... si de atunci nu a mai racit asa de des. Incearca si tu la institut... daca poti.