Transpiratie abundenta
-
0 0Buna fetelor
Am si eu o problema.. De ceva vreme transpir ingrozitor mai ales sub brate.. nu mai pot purta nimik colorat pt ca mi se pateaza de transpiratie toate hainele si se vede ingrozitor.. A mai patit cineva acest lucru? Cum ati remediat? Mentionez ca am facut analize hormonale.. sunt ok.. am incercat super deodorante, pudra, spalat cu bicarbonat.. fara efect -
ma confrunt de multi ani cu transpiratia abundenta si am apelat la antiperspirantul maxim care costa 51 de lei si este f eficient.il folosesc uneori de 2 ori pe saptamana alteori odata pe saptamana.sa stii k acest produs contine clorura de aluminiu in proportie de 15 %.insa este f eficient.eu transpiram ingrozior de mult si vara trebuia sa fac dusuri dese si sa schimb tricourile la fel de des
-
Dragele mele eu pana anul asta n-am avut probleme.Dar in acest an am transpirat ceva de groaza.La un moment dat am fost disperata.Chiar am mers la medic.
Dar problemele mele sunt pentru ca am intrat in menopauza.Adica asa cred ca de 7 luni nu mai am ciclu.
Si asa a zis si medicul.Eu am luat un tratament pentru ca simtomele neplacute cauzate de menopauza sa se diminueze.
Acum vad ca nu mai am asa probleme.