intrebare delicata..

•  
    • 1314 mesaje
    18 Sep 2007, 14:40
    0 0
    fata mea are labiile mici,de fapt numai una,mai mare decat labiile mari;deocamdata o deranjeaza doar anumiti chilotei,tamponul,dar mai departe ce va fi?am incercat sa vb.cu ea ,sa mergem la doctorita de familie,este foarte buna,o stie de la nastere,deci nu ar trebuii sa fie o problema,dar nu vrea se jeneaza;in plus nu afost asa intotdeauna,prima dat mi-a spus dupa prima menstruatie;are 17 ani si este virgina.
  •  
    • 1198 mesaje
    18 Sep 2007, 14:58
    0 0
    nu stiu f multe despre asta, dar imi amintesc ca am vazut un material la tv, si solutia a fost o operatie de remodelare... poate mai exista si alta solutie, oricum va trebui sa mearga la dr.

multa sanatate.
  •  
    • 1314 mesaje
    18 Sep 2007, 15:09
    0 0
    multumesc mult pt.raspuns;
    as recurge la operatie doar daca ar avea probleme mai tarziu,pe masura ce se dezvolta,nu arata foarte rau,este doar vreo 5mm,mai mare;o fi mult o fi putin,este posibil sa mai creasca,nici nu stiu la ce sa ma gandesc.
  •  
    • 15 mesaje
    18 Sep 2007, 15:10
    0 0
    nu te speria.....si eu am la fel labiile....nu e nimic anormal...cu timpul ele isi modifica si culoarea si marimea...depinde....si eu m-am speriat la inceput...dar acum m-am obisnuit cu ele ....va pup:*
  •  
    • 2209 mesaje
    18 Sep 2007, 15:23
    0 0
    Si eu am o labie mai mare decat cealalta. Nu e normal? Niciodata nu mi-am facut griji din cauza asta. Nefiind o diferenta foarte mare intre ele, nu ma deranjeaza.
  •  
    • 1314 mesaje
    18 Sep 2007, 16:17
    0 0
    va multumesc muuult de tot;eu nu le am asa si nici dupa doua nasteri nu s-a modificat nimic,de asta nu stiam ce sa cred;cu ea nu pot vb.foarte multe ca sa nu o sperii;adevarul este ca isi ia numai anumit model de chilotei,care spune ea k nu deranjeaza asa de tare,cu tamponul sper sa se obisnuiasca in timp,la ob.ma gandesc k dupa ce isi incepe viata sexuala,la va suporta,deci ma-ti mai linistit;
    sunteti dulci evelor,va iubesc,si va pup.
  •  
    • 2209 mesaje
    18 Sep 2007, 20:23
    0 0
    O.b.-ul nu are treaba cu inceperea vietii sexuale. Eu am folosit din'ainte sa mi-o incep fara nici o problema. Am optat pentru cele mini si nu aveam probleme..
  •  
    • 28 mesaje
    18 Sep 2007, 20:30
    0 0
    corect, si eu le folosesc de la 14 ani, si nu am avut probleme. atata tot ca trebuie sa isi gasesca pozitia corecta sa nu o jeneze, si strici cateva pana iti iese.