Va rog din suflet ajutati-ma!!!

•  
    • 4 mesaje
    17 Sep 2007, 22:15
    0 0
    Mama mea a fost diagnosticata cu dezlipire de retina...din pacata in stare nu f. precoce.Are 52 de ani si refuza sa se opereze pentru ca nu crede ca are vreun rost.Ce sanse sunt sa-i reuseasca o astfel de operatie?va rog sa-mi raspundeti dak aveti idee despre asa ceva!!!
  •  
    • 115 mesaje
    18 Sep 2007, 18:22
    0 0
    N-am idee ce sanse de reusita are operatia mamei tale, dar iti pot da un sfat general despre operatii: conteaza foarte mult DOCTORUL care o opereaza si experienta lui! Cauta un doctor bun. Personal n-am avut treaba cu oftalmologia, dar, din auzite, o doctorita buna ar fi Monica Pop, sefa spitalului de urgente oftalmologice Bucuresti.
  •  
    • 242 mesaje
    18 Sep 2007, 18:39
    0 0
    Si tatal meu a fost diagnosticat cu dezlipire de retina insa, dupa mai mult de 7 zile, termen dupa care, spunea medicul, nu se mai poate face nimic. Acum vede doar cu un ochi. A, sa nu uit, era dezlipire de retina totala.
  •  
    • 3036 mesaje
    18 Sep 2007, 18:51
    0 0
    angel, unchiul meu s-a operat de dezlipire de retina acum vreo 10 ani. operatia a fost o reusita totala chiar cu tehnologia de pe vremea aceea.

incurajeaz-o pe mama ta sa se opereze cat urgent posibil (fiecare zi care trece poate sa fie capitala) si totul va fi bine.
  •  
    • 40 mesaje
    18 Sep 2007, 23:11
    0 0
    Buna
    Eu cred ca normal ar fi sa se opereze.. sau sa incerce un tratament.. Cu ochii nu este de joaca..Fratele meu de curand a fost la unul dintre medicii de la Clinica Medlife si a fost ff multumit.. Mai nou au si un spital privat unde se pot face operatii..
    Mult succes
  •  
    • 142 mesaje
    18 Sep 2007, 23:19
    0 0
    DACA DEZLIPIREA DE RETINA NU ESTE TOTALA SUNT SANSE FOARTE MARI IN URMA OPERATIEI DAR TREBUIE FACUTA URGENT SA NU FIE PREA TIRZIU INCEARCA SA-O CONVINGI URGENT SI DUTE LA UN OFTALMOLOG BUN SI CERE SFATURI POATE EL O POATE CONVINGE SPUNINDU-I SI CE SANSE ARE
  •  
    • 53 mesaje
    19 Sep 2007, 13:27
    0 0
    Mama ta este diagnosticata si cu DIABET?
    Deseori problemele oculare sunt asociate cu alte afectiuni. Ar fi indicat sa se cunoasca cauza.
    Sanatate!