exista injectie anticonceptionala???
-
17 Sep 2007, 17:550 0mi sa spus ca este o injectie care trebuie facuta din 3in 3luni si se foloseste ca anticonceptional.as vrea sa stiu daca e asa si cat e de sigura aceasta??
-
17 Sep 2007, 19:03exista intr-adevar

a folosit-o o prietena de-a mea la recomanadarea ginecolugului. eficacitatea este aceeasi ca si in cazul anticonceptionalelor. prietena mea a renuntat si a trecut din nou la pstile din cauza ca dupa ce i se facea injectia avea niste stari f nasoale(greturi varsaturi ameteli). cred ca e o cantitate cam mare de horomoni pt ca organismul sa o accepte dintr- data, dar fiecare organism e diferit. -
17 Sep 2007, 22:55sincera sa fiu nu stiu dar e posibil daca luam in considerare faptul ca la pastile poti sa uiti sale iei sau sa vomiti si asa scade eficacitatea lor.
-
17 Sep 2007, 22:58si de unde pot lua asta,si cine mi le face?tre sa merg la medicul de familie neaparat?
-
18 Sep 2007, 13:25Sunt foarte nocive pentru organism.Stiu ca sunt administrate femeilor de la tara care uita sa isi ia zilnic pastila asa ca se duc la 3 luni la dispensarul medical,isi fac injectia si gata(nu am nimic cu femeile de la tara,asa mi-a explicat medicul)