ma dor sanii
-
17 Sep 2007, 16:380 0de doua zile ma dor sanii ca si cand ar trebui sa imi vina ciclul, dar nu e cazul ca mi-a venit pe 5. Dar ma dor sanii
. De la ce sa fie? Eu iau yasmine de vreo luna si mi-a zis dotora ca o sa ma doara dar in primele zile, eu acum sunt deja la a doua folie? deci nu cred sa fie de la antibebe. -
17 Sep 2007, 16:57Ba e foarte posibil sa fie de la Yasmin. Si pe mine ma dureau sanii de la el, nu numai in primele luni.
Sa fii atenta daca prin a 6-a zi de pauza, te mai dor. Pe mine la lasa durerea pe perioada celor 7 zile de paua. Cum reincepeam tratamentul, cum ma lua iar durerea... -
17 Sep 2007, 17:30ideea este ca ma si mananca....stiu e super jenant, dar na incerc sa gasesc si eu vreo explicatie. oare mancatul si cu durerea au vreo legatura. Din pacate nu pot ajunge la medic deocamdata
.....
dc stiti ceva...sau ati patit si voi si cum ati rezolvat?
pe mine ma dureau doar inainte de ciclu cu vreo saptamana si dup-aia treceau, dar acum..... -
18 Sep 2007, 00:46Uneori si pe mie ma mancau, dar atnci cand ii atingeam sau incercam sa ma scarpin, simteam ca ma si dor. E foarte disconfortant...
-
18 Sep 2007, 23:48CU SIGURANTA ESTE DE LA ANTIBEBE DAR SA AI GRIJA DACA TE MAI DOR IN PERIOADA DE PAUZA PT. POATE FI SI O REACTIE ALERGICA LA ELE