ce stiti deCLA(acid linoleic conjugat)

•  
    asa
    • 86 mesaje
    17 Sep 2007, 12:24
    0 0
    ce stiti de cla(acid linoleic conjugat)daca aluat cineva si ce rezultate a avut.
  •  
    • 1530 mesaje
    17 Sep 2007, 14:14
    0 0
    Asa, am luat eu, sub denumirea de Clarinol, produs de Walmark. Cica te ajuta sa slabesti. Ma rog, eu am luat anul trecut, cu regim si ceva miscare rezultate au fost (insa nu stiu daca de la regim sau de la Clarinol). S-au vazut rezultate mai mult la pantaloni, adica, dar nu ceva super spectaculos. Si dupa vreo 2 cutii juma, am inceput sa am dureri de splina si de bila. Nu era bine deloc,asa ca am renuntat.
    Anul asta am vrut sa iau din nou. Surpriza, dupa nici o saptamana iar au inceput durerile, si mai nasoale decat anul trecut, asa ca am renuntat la ele (si acum mai am o cutie in birou). Durerile, insa, au persistat o vreme, iar la analize colesterolul meu bun a iesit sub limita minima. In plus, a trebuit sa iau liv 52 si oxbil pt bila, si inca imi mai face necazuri (inainte nu am avut probleme cu bila deloc, deci pun problemele astea si pe seama CLA-ului).
    Deci: personal nu le recomand. Din cate am citit pe net, cred CLA-ul ca e un echivalent al Omega 6 (si se stie ca e de preferat sa se ocoleasca Omega 6, cel mai bun e Omega 3). E o alta pacaleala adresata femeilor, caci se stie ca noi cumparam orice e ambalat frumos si care ne promite rezultate-minune fara efort.
    Da o cautare pe forum, ca a mai fost discutat, cred ca la Dieta, parca postul era sub numele de "Clarinol". Multe eve au spus ca nu au vazut efectele.
    Cu banii dati pe asa ceva, iti poti face un abonament la o sala de fitness.
    Am invatat (the hard way!) ca cel mai bine este sa slabesc fara nici un fel de adjuvant (in afara de sauna, fitness si anumite creme). Bafta!