imi cade parul de ani de zile...

•  
    • 6 mesaje
    17 Sep 2007, 08:47
    0 0
    nu mai stiu ce sa mai fac,am incercat tot ce era posibil si am ajuns sa fac o obsesie din caderea parului.aveam un par atat de lung si frumos incat acum nu-mi vine sa cred ce vad cand ma uit in oglinda...l-am mai lasat sa creasca in speranta ca o sa fie mai aratos dar se pare ca iar sunt nevoita sa-l tundva rog ajtati-ma!!!
  •  
    • 698 mesaje
    17 Sep 2007, 10:29
    0 0
    buna!
    si eu am aceesi problema mai nou, dar cica e din cauza ca am schimbat clima( m-am mutat din ro in it). fac un tratament dat aici cu un fel de sampon impotriva caderii parului, fiole de placentax si ceva pastile...dar am depasit jumatatea tratamentului si nu vad inca nici o imbunatatire. si eu l-am mai taiat, poate- poate...doctorita a zis ca nu va avea efect imediat dar eu deja ma gandesc ca ava avea efect cand voi fi cheala. nu stiu ce sa zic...vezi la un medic ca poate te ajuta mai mult. bafta
  •  
    • 43 mesaje
    18 Sep 2007, 21:15
    0 0
    Buna!
    Incearca solutie impotriva caderii parului de la Gerovital. E pe baza de petrol, ulei de ricin si nu stiu ce vit.
    Iti dai cu ea pe par si stai min 4 ore. Citesti la instruyctiuni de utilizare,
    Sper sa iti fie de folos. Pe mine m-a ajutt!
    Pa Pa
  •  
    • 403 mesaje
    19 Sep 2007, 19:28
    0 0
    Mie imi face bine samponul de la FOLTENE impotriva caderii parului(il gasesti in farmacii)costa intre 3
    si 400.000 lei si rezultatele se vad dupa primele spalari.Mie m-i la recomandat medicul dermatolog.Este foarte bun.
  •  
    • 5 mesaje
    20 Sep 2007, 10:44
    0 0
    Buna. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema (caderea parului)..dar saptamana trecuta o prietena de familie mi-a sugerat sa incerc un produs natural, se numeste "Crema de par cu extracte naturale si petrol" de la Viva Natura. Costa doar 12 lei (120 mii). Si este chiar bun. Se gaseste la magazinele cu produse naturale..apicola. L-am folosit de 2 ori doar..si parul nu mai cade, cum cadea la inceput..si pare mult mai sanatos. Ti-l recomand cu mare incredere. Atat eu cat si mama mea il folosim. Contine petrol si diverse uleiuri : de palmier, de jojoba, tea tree, coriandru, brusture, iarba mare. Toate sunt plante si nu fac nici un rau parului ! Succes!
  •  
    • 1166 mesaje
    20 Sep 2007, 15:22
    0 0
    andutzzza23...si eu de cand m-am mutat in it. imi cade parul de o sa raman cu 2 fire..am incercat tot ce e posibil..si nimic...cum ma intorc in ro. se opreste cum vin aici incepe sa cada de a doua zi..e de groaza
  •  
    • 1562 mesaje
    20 Sep 2007, 18:32
    0 0
    da-mi cateva exemple din ce ai incercat. la un medic ai fost? eu, pe langa lotiuni, incerc sa mananc sanatos si iau si vitamine...si deja e muult mai bine.
  •  
    • 320 mesaje
    7 Sep 2008, 21:34
    0 0
    Pentru a opri caderea parului, care primavara se accentueaza, frectionati-va regulat radacinile parului cu infuzie concentrata de frunze proaspete de urzica.
    Galbenus de ou si untdelemn de masline
    Spalati-va pe cap cu un amestec format din trei galbenusuri, o lingura de untdelemn de masline si putina apa rece. Clatiti-va cu apa aproape rece, in care adaugati putin suc de lamaie.
  •  
    • 320 mesaje
    7 Sep 2008, 21:34
    0 0
    Leac pentru caderea parului

Peste o mana de frunze proaspete de mesteacan se toarna 400 ml apa clocotita si se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se strecoara. Parul spalat si clatit se mai limpezeste o data cu fiertura de mesteacan si se lasa sa se usuce la aer. Procedura se repeta de doua ori pe saptamana.
  •  
    • 320 mesaje
    7 Sep 2008, 21:36
    0 0
    uda-ti parul si frectioneaza pielea capului cu ulei de ricin.Tine-l apoi sub o casca 1h apoi clateste bine.In timp vei vedea ca parul nu va mai cade si se va si indesi plus ca va creste mai repede.e natural,si nu iti va face nici un rau...

le-am luat din Formula As , sper sa va fie de folos
  •  
    • 34 mesaje
    8 Sep 2008, 20:19
    0 0
    Ai spus deja ca ai incercat multe "solutii" impotriva caderii parului. Nu au functionat, asta ar trebui sa-ti dea de gandit, mai mult ca sigur ca ai probleme endocrinologice. Mergi la un control, fa-ti analizele la hormoni si vezi cum stai cu tiroida.
  •  
    • 681 mesaje
    12 Sep 2008, 22:12
    0 0
    Foloseste neaparat samponul de la FOREVER se distribuie prin reprezentanti.De 3 ani il folosesc e extraordinar.Dar sal folosesti permanent.Mult succes.
  •  
    • 681 mesaje
    0 0
    Foloseste neaparat samponul de la FOREVER se distribuie prin reprezentanti.De 3 ani il folosesc e extraordinar.Dar sal folosesti permanent.Mult succes.
  •  
    • 681 mesaje
    0 0
  •  
    • 681 mesaje
    0 0
  •  
    • 8 mesaje
    24 Sep 2008, 15:04
    0 0
    buna fetelor. produsele de la Forever le-ati incercat? sunt foarte bune. daca sunteti intersate astept mesajele voastre la adresa miha77rusu@yahoo.com
  •  
    • 1431 mesaje
    24 Sep 2008, 16:43
    0 0
    si eu am probleme cu caderea parului
    am incercat : fiole cu ginseng , ulei de masline ,tonic capilar , Seleniu si Zinc pt par si masca pe baza de petrol de la Viva natura
    NU stiu care a dat sau nu rezultate !...........nu ma declar multumita deoarece parul continua sa cada !
    Ma gandeam sa imi iau samponul de la VIchy , am folosit o mostra si mi-a placut cum imi face parul
    Imi cade cand ma spal pe cap , cand ma piaptan , imi ramane pe perna , pe bluze ...............nu il mai suport