microchisturi, anticonceptionale,etc

•  
    • 29 mesaje
    16 Sep 2007, 17:40
    0 0
    in urma cu 2 luni mi s-au recomandat anticonceptionale pt micro-chisturi la un ovar si acnee.

problema e ca au o serie de efecte secundare destul de neplacute. trecand peste disconforul fizic ( ma simt de parca as avea PMS 3 saptamani pe luna ), e chiar deranjanta starea psihica pe care mi-o induc: sunt mult mai iritabila si predispusa la plans, din motive de-a dreptul stupide.

voiam sa intreb - ce alternative la tratamentul cu anticonceptionale pt micro-chisturi mai exista?
    sapt asta voi merge oricum la doctor, pt consult si ecografie, dar as vrea sa stiu si parerile voastre.

pe net ( inclusiv pe forumul asta), am citit ca exista si tratamente naturiste. sau poate ar tb doar sa schimb anticonceptionalele ( acum mi s-a prescris yasmine)...
  •  
    • 488 mesaje
    16 Sep 2007, 18:34
    0 0
    Cand mergi la medic spune-i toate simtomele pe care le ai si-ti schimba tratamentul.
    Si eu am avut chist la ovare si am luat orgametril si am facut si tratament naturist.
    Sfatul meu e sa continui cu tratamentul medicului si sa faci si ceva naturist.O sa-ti trimit un MP.
  •  
    • 44 mesaje
    16 Sep 2007, 20:28
    0 0
    si mie mi s-a descoperit un chist pe ovarul drept si tot yasmine mi-a recomandat doctorita. Si eu in prima saptamana aveam niste stari groaznice, imi venea sa vomit mai mereu, ma dureau sanii si eram foarte iritata. Dar doctorita mi-a spus ca s-ar putea sa am asemenea stari in prima sapt. Acum sunt la a doua folie si nu mai am nimic.In octombrie ma duc sa vad daca mai este acolo(chistul)
    Si eu as fi interesata de un tratament naturist, dar nu am gasit inca niciunde.
    daca gasesti ceva tratament naturist ai putea sa imi spui i mie please.
    pupici si sanatate
  •  
    • 29 mesaje
    16 Sep 2007, 20:52
    0 0
    la mine starea fizica de discomfort e aproape permanenta. cel putin in prima luna a fost groaznic: dureri de sani, de spate, balonare. luna asta a fost mai bine, dar cu moralul sunt la pamant - am reusit acum ceva timp sa plang la servici pt ca au dat colegele de apartament pisoiul pe care il culesesera din strada cu 2 zile inainte... penibil, clar

la mine sunt doar micro-chisturi. si sper ca la control sa mi se spuna ca nu mai trebuie sa le iau. eu sunt din principiu impotriva pastilelor de orice gen, si nu sunt deloc incantata de faptul ca a trebuit sa iau anticonceptionale.
  •  
    • 142 mesaje
    16 Sep 2007, 22:56
    0 0
    pentru o perioada de 2-4 saptamini cam asta este simptomatologia devi mai irascibila , agitata ,simti ca se petrece ceva in organismul tau.Eu am avut o colega de clasa care l-a anticonceptionale de la 16 ani pt. nodulii la sini si povestea ca in acest timp a oprit de mai multe ori tratamentul( pt. ca s-a si operat pt. a extirpa un nodul apoi a aparut iar) atunci a inceput iar tratam. cu anticonceptionale si aproape mereu avea stari ciudate asa a si ajuns sa ne povesteasca prin ce a trecut si sa ne arate si multiplele operati pe care l-e avea pe sinii .acum cind te duci la control spunei medicului prin ce a-i trecut el te va sfatui din punctul meu de vedere cred ca simptomatologia este intilnita la majoritatea persoanelor care iau iasmin pt. chist .din toate relele tu trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor ca asa scapi de chist fara operatie .stiu ca este usor de spus si greu de trecut .Multa sanatate si sa auzim de bine