URGENT!!!

•  
    • 93 mesaje
    15 Sep 2007, 17:27
    0 0
    fetelor va rog sa ma ajutati. am o durere ingrozitoare de abdomen, si ma mai doare si spatele, ideea e ca sunt pe stop si nu prea pot deosebi durerile de la stop si de la ce mai am , pt k nu ma doare asa datorita menstruatiei sunt sigura...ma doare prea tare sa fie numai asta, nu m-a durut niciodata asa. eu iau tratament pentru anexita insa doctorul de familie nu mi-a facut un control amanuntit sa vada daca sigur am anexita dar totusi iau tratament. precizez ca ma duc la baie din 2 in 2 min. oare sa fie o raceala ceva? sau apendicita??? se poate sa fie apendicita daca nu mie rau sau daca nu am febra, nu am nici un simptom decat ma doare tare burta, si abdomenul se intareste cateodata. deocamtata nu ma duc la doctor ca nu pot iesi din casa de durere.....aveti vreao idee ce-ar putea fi?..un sfat....va rog k mi frik
  •  
    • 197 mesaje
    15 Sep 2007, 18:43
    0 0
    pai daca nu esti sigura ca ai anexita de ce iei tratament pt asa ceva? nu e in regula. poate chiar acest lucru a determinat durerea. incearca sa trimiti pe cineva din familie sau o vecina la farmacie si sa-ti ia ceva , daca tu nu poti. sau daca ai in casa un nurofen, ia-l.si maine dimineata prezintate la medic, nu sta pe ganduri. cu sanatatea nu-i de glumit.
  •  
    • 2439 mesaje
    15 Sep 2007, 19:02
    0 0
    Du-te la urgenta, poate fi orice.
    Sanatate maxima!
  •  
    • 5872 mesaje
    15 Sep 2007, 19:56
    0 0
    nu e bine sa dai diagnostice fara sa vezi pacientul...poate fi si o pielonefrita, desi zici ca nu ai febra....un medic care te va consulta si niste analize te vor lamuri
  •  
    • 142 mesaje
    15 Sep 2007, 23:04
    0 0
    pare mai degraba o infectie renal pt. de regula af. renale au raspuns in spate .sa sti ca s-a inventat salvarea nu trebuie sa te duci tu daca nu poti.cum procedezi tu nu este corect poate fii orice nu sta pe gindurii.nu este corect ca medicul de fam. sa prescrie tratament pt. salpingita (anexita) trebuie sa fii vazuta de un gineco.este sfera lui.Multa sanatate si astept sa scrii ca a-i fost la medic si ca esti ok
  •  
    • 451 mesaje
    15 Sep 2007, 23:06
    0 0
    Te poate durea de la anexita, apendicita, sarcina extrauterina....Fa si un test de sarcina.
    Ar trebui sa te vada un ginecolog CAPABIL. O anexita netratata corect poate duce la sterilitate....
  •  
    • 25 mesaje
    16 Sep 2007, 01:12
    0 0
    Daca iesi din doua in doua minute la baie poti avea o cistita sau o infectie urinara.
    Rnichii dau niste dureri nebanuite.
    Mergi neaparat la medic
  •  
    • 4 mesaje
    16 Sep 2007, 14:54
    0 0
    SALUT, SPER SA NU TE INFRICOSEZ SI MAI TARE, DAR PE MINE MA DUREA EXTREM DE TARE BURTA SI SPATELE CAND AM FACUT APENDICITA,DE FAPT PANA SA MA I-A CU SALVAREA... GANDESTE-TE BINE LA SANATATEA TA
  •  
    • 4 mesaje
    16 Sep 2007, 14:56
    0 0
    SALUT, SPER SA NU TE INFRICOSEZ SI MAI TARE, DAR PE MINE MA DUREA EXTREM DE TARE BURTA SI SPATELE CAND AM FACUT APENDICITA,DE FAPT PANA SA MA I-A CU SALVAREA... GANDESTE-TE BINE LA SANATATEA TA
  •  
    • 93 mesaje
    16 Sep 2007, 15:30
    0 0
    apendicita nu cred ca e pt k mi-am facut 2 controale pana acum si a zis k nu dau semne de apendicita. m-a mai lasat umpik durerea si maine ma duc sa-mi iau o trimitere la doctor sa-mi fac un test la urina, o ecografie si la ginecolog mi cam jena k nu am mai fost niciodata sper sa nu fie nimik grav si va multumesc mult pentru sfaturi si ajutor :*:*