slabit
-
15 Sep 2007, 23:50da am reusit sa slabesc prima data m-am ingrasat foarte tare intre 15-18 ani aveam 1,62cm si 69 kg si am slabit intr-un interval de 6 luni la 48 de kg apoi am ajuns la 42kg dupa o deceptie in dragoste,a doua oara aveam 48 kg inainte sa ramin insarcinata am ajuns la maternitate cu68 kg apoi in 6luni am ajuns la 48kg acum am 53 kg si vreau sa ma mentin asa .dupa nastere nu am facut eforturi f mari pt. a slabi eu de regula nu maninc carne(nu i-mi place) si nu maninc cartofi prajiti de precizat ca pe timpul sarcinii nu am mincat piine la indicatia medicului (sa nu creasca albumina si tot am pus pe mine 20kg) am mincat foarte multe fructe fara a tine cont ce fel de fructe si ciorbe dar fara a minca cartofi si pastele in rest nu am facut eforturi mari .acum am 30 ani si medicul curent m-a sfatuit sa depasesc greutatea mea adica 48 kg pt. apare o disfunctie intre aspectul corpului si greutate :la corp arati de 14 ani si la fata de 30 "Eu sper sa ajungi la greutatea pe care o doresti dar nu este o solutie sa te infometezi incearca cu multe fructe si legume si sa nu uiti de nevoile organismului .bafta