Barbie
-
13 Sep 2007, 15:100 0M-am ingrasat vreo 2 kg (maximum). Problema e ca parca am o barbita, daca stiti despre ce e vorba. Nu e barbie dubla, inca, dar ma enerveaza. Sa fie de la 2 kg in plus sau de la un tratament medicamentos pe care-l urmez de vreo cateva luni?
Nu stiu ce sa fac sa scpa de ea. Ce ma sfatuiti? -
13 Sep 2007, 23:28poate spuneai si ce tratament urmezii pt. a vedea daca are legatura cu el.Eu in vara asta ma-m ingrasat 4 kg si totusii nu vada ceva in neregula la barba mea .Daca ai cumva ceva suspiciuni dute la medic sa te sfatuiasca .descrierea ta nu este foarte clara barbie sau gusa pt. ca nu am inteles?
-
14 Sep 2007, 15:45Sub barba pielea nu mai e asa intinsa, ca o mica gusita, nu stiu exact cum sa explic. Am mai avut, dar cand ma ingrasasem mai multe kg 4-5.
-
14 Sep 2007, 21:43pote ca nu este rau sa mergi la medicul de familie si sa-i spui ce nedumeriri ai si sa-i ceri o trimitere la un medic endocrinolog pt. ca poate fii vorba de gusa .nu te spria pt. ca poate sa nu fie nimic si sa fiie doar impresia ta .medicul i-ti va da sa faci niste analize cu dozarii de hormoni