pt. gravidute si nu numai...XIV...
-
0 0buna, tuturor!
sanziana, uite, ti-am facut pe plac si am deschis topic nou
. ma gandeam acum ca imediat sunt 2 ani de cand tot scriem aici despre burtici, despre mamici si bebei... edi pe atunci era mic, mic la mine in burta, aveam 4 luni de sarcina, tocmai ce incepuse si el sa-si faca simtita prezenta si acum ma uita la el ca darama casa
monic, ai dreptate cu plansul pt a atrage atentia celor din jur. nici eu nu m-am plans ca e greu sau chiar "imposibil" cum spuneai si tu, dar unele persoane pe care le cunosc abia au asteptat sa le creasca pruncii, ca sa nu le mai "stresezs", nu au stiut sa se bucure de ei cat au fost mici (din pacate). sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea
.
promit sa vin mai des in vizita pe eva.
va pup pe toate. -
Buna fetelor!
Am inceput sa ma pregatesc de spital... mai e putin. La ultima vizita la ecograf, dna doctor mi-a spus ca DPN este 20 sept. Eu o sa merg la control pe 17 si daca imi gaseste colul dilatat, dna doctor mi-a spus ca ma si interneaza. Simt ca nu mai am rabdare sa-l vad pe bebe
. Si parca nici nu mai rezist mult din cauza durerilor de spate. In ultimile 2 luni durerea asta de spate parca s-a accentuat din ce in ce mai mult. -
Salutare mamici, bebici, burtici!!!
Congo iti urez sa ai nastere ca a mea, adica fara dureri( am avut peridurala), sa faci un bebe de nota 10, sa te recuperezi repede, sa ai laptic, sa ai forta si putere dupa, sa nu te doara asa de tare pasarica (scuze!) dupa cum m-a dururt pe mine pana mi-a scos firele! In fine iti urez multa sanatate!
Si aici e bebeul meu, care miercuri noapte va face o luna!!! Nu stiu cand a trecut vremea!
http://www.flickr.com/photos/13703132@N06/?deleted=1396680212
Eliminati eventualele spatii. -
lotus, mersi de urari! eu am nascut pe 30 iulie, avem deja o luna jumate!!! dar ne bucuram de urari si de pozele cu baietelul tau dragut. unde il scoti in parc, poate facem un chef in patru....
simmy, ce sa-ti spun, m-am incurcat in date si barbata-miu pleaca maine la viena si se intoarce a doua zi. i-am zis sa ia crema si a parut putin incurcat, zice cum oi explica eu la farmacie in engleza ce vreau??!!! da' stai asa ca avem reteta, suntem dotati!!! andrei nu mai are multe bubite, dar tot mai face.
roxi, nu m-ai dezamagit cu pozele- edita e o frumusete! dar parca era blond, blond cu ochi albastri. Doamne ce se mai schimba copchii...o sa-ti raspund la pm.
o intrebare idioata am si eu pt mamicile cu experienta: cum imi dau seama ce nr de pampers sa-i pun? acu' are nr 2 da' nu stiu daca nu ar trebui sa trec la 3 deja. dupa ce masor marimea pampersului?
va pup si o sapt excelenta!
miha -
congo, esti o dulcica
!!!
pampersul eu il aleg lui edi, in primul rand dupa kile, si in al doile rand sunt atenta sa nu-l stranga peste bulane
, (el e mai bulanos), asa ca daca pampersul e de la 12 la 18 like, si edi are acum 12 jumate, sigur il aleg pe acela (suntem in partea de jos a "graficului").
pupici! -
buna fetelor!
am fost ieri la control si... dna doctor m-a trimis acasa :o :o :o
bebe n-a coborat inca si colul e inchis bine merci, asa ca mi-a spus ca inca nu e vremea sa iasa afara... mai vrea sa stea la caldurica, nu stiu pt cat timp pt ca deja am intrat in sapt. 40 de sarcina.
asteptarea asta ma innebuneste, ca nu stiu cat va mai dura. dureri nu am deloc, doar burtica mi se intareste din cand in cand, atat. acum stau si ma gandesc ca eu n-o sa-mi dau seama cand vor incepe contractiile... -
Fetelor, va pup si eu pe toate. Si pe bebeii vostrii la fel.
Eu sunt in concediu, mai dau pe eva, dar...cam citesc, nu prea mai scriu.
Lotus_flowers, e o dulceata bebe.
Iar eu acum mai am si un necaz, sa zic asa.
Fii-mea s-a plimbat duminica cu rolele, a vrut sa evite ceva si a cazut in barbie. Bineinteles ca si-a facut rana. S-a taiat, i s-a rupt pielea, ceva de genul asta. Am fost cu ea la urgenta si a trebuit sa o coase. Are 2 copci. Sigur, ca acum este cu mult mai bine, am fost de i-a schimbat si pansamentul, dar am tras o sperietura mare. Mi-era frica sa nu fie osul fisurat, ca rana era adanca bine. Mda...si cam atat.
Nu a fost la scoala inca. Nu vrea sa mearga cu bandajul, asa ca....o sa vad cand v-a merge. Stie invatatoarea ei si nu trebuie sa duc o scutire.
Va pup fetelor, zile frumoase alaturi de bebei si aveti grija.
Pupici. Mai vb.
-
Pai sunt dusa cu pluta!!! Scuze, urarea era pt gopo...ce sa mai, scleroza maica!
Gopo, nici eu n-am avut contractii puternice sa stii, tot asa mi se intarea burtica si simteam o jena vaga ca la menstruatie, atat. Cand mi-au pus monitorul pe burtica au vazut ca am contractii. Eu nu m-am mai dus acasa de la control, i-am spus ca mi-e frica sa stau singura acasa, ca stau departe...bla bla! Pur si simplu voiam sa nasc, si bine am facut pt ca atunci cand mi-a taiat membranele d-na dr aveam lichidul verzuliu deja si inca nu intrasem in sapt 40. Intuitia, instincul...nu stiu ce-a fost.