pt. gravidute si nu numai...XIV...

•  
    • 1198 mesaje
    13 Sep 2007, 11:37
    0 0
    buna, tuturor!

sanziana, uite, ti-am facut pe plac si am deschis topic nou . ma gandeam acum ca imediat sunt 2 ani de cand tot scriem aici despre burtici, despre mamici si bebei... edi pe atunci era mic, mic la mine in burta, aveam 4 luni de sarcina, tocmai ce incepuse si el sa-si faca simtita prezenta si acum ma uita la el ca darama casa

monic, ai dreptate cu plansul pt a atrage atentia celor din jur. nici eu nu m-am plans ca e greu sau chiar "imposibil" cum spuneai si tu, dar unele persoane pe care le cunosc abia au asteptat sa le creasca pruncii, ca sa nu le mai "stresezs", nu au stiut sa se bucure de ei cat au fost mici (din pacate). sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea .

promit sa vin mai des in vizita pe eva.

va pup pe toate.
  •  
    • 151 mesaje
    13 Sep 2007, 12:29
    0 0
    fetelor, va multumesc pentru incurajari. incep sa nu ma mai gandesc ca e o problema, ci ca e ceva firesc si imi urmez cuminte tratamentul. peste 2 saptamani voi afla daca tratamentul si-a facut efectul si vom vedea ce mai urmeaza.
    sanatate tuturor mamicilor!
  •  
    • 96 mesaje
    14 Sep 2007, 13:00
    0 0
    Buna fetelor!
    Am inceput sa ma pregatesc de spital... mai e putin. La ultima vizita la ecograf, dna doctor mi-a spus ca DPN este 20 sept. Eu o sa merg la control pe 17 si daca imi gaseste colul dilatat, dna doctor mi-a spus ca ma si interneaza. Simt ca nu mai am rabdare sa-l vad pe bebe . Si parca nici nu mai rezist mult din cauza durerilor de spate. In ultimile 2 luni durerea asta de spate parca s-a accentuat din ce in ce mai mult.
  •  
    • 5188 mesaje
    14 Sep 2007, 13:06
    0 0
    gopo, mai ai putin!

roxi, vreau si eu sa mai vad poze cu edita.... doar stii ca e preferatul meu )

pupi la toti!
  •  
    • 194 mesaje
    15 Sep 2007, 00:37
    0 0
    Congo/Miha, ce mai face Andrei? I-au trecut bubitzele? A reusit sotzul tau sa-i cumpere unguentul?

Numai bine la toate mamicile & burticile si un weekend cat mai placut alaturi de persoanele dragi voua
  •  
    • 793 mesaje
    16 Sep 2007, 12:12
    0 0
    Ce mai faceti? Noi ne pregatim de prima aniversare, nu mai avem mult si nu mai suntem bebe
  •  
    • 6273 mesaje
    16 Sep 2007, 12:34
    0 0
    Sa va traiasca bebelushii si sa va bucurati de ei.

Si eu mai vreau unul dar nu se mai poate, asta e.
  •  
    • 1198 mesaje
    16 Sep 2007, 15:34
    0 0
    buna, fetelor!

of, iar mergem la vaccin...pe cand vrea si edi sa planga se termina vaccinul .

congo, uite aici poze cu edi:

http://www.flickr.com/photos/12024539@N05/

elimina spatiile, daca e cazul.

si eu vreau poze cu puiul tau... (iti trimit un pm)

pupici la toata lumea...
  •  
    • 216 mesaje
    17 Sep 2007, 14:14
    0 0
    Salutare mamici, bebici, burtici!!!
    Congo iti urez sa ai nastere ca a mea, adica fara dureri( am avut peridurala), sa faci un bebe de nota 10, sa te recuperezi repede, sa ai laptic, sa ai forta si putere dupa, sa nu te doara asa de tare pasarica (scuze!) dupa cum m-a dururt pe mine pana mi-a scos firele! In fine iti urez multa sanatate!
    Si aici e bebeul meu, care miercuri noapte va face o luna!!! Nu stiu cand a trecut vremea!
    http://www.flickr.com/photos/13703132@N06/?deleted=1396680212
    Eliminati eventualele spatii.
  •  
    • 1198 mesaje
    17 Sep 2007, 19:10
    0 0
    lotus, ffff scump bebelul tau , sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

pupici.
  •  
    • 6273 mesaje
    17 Sep 2007, 20:24
    0 0
    Ai un bebe frumos foc, lotus, sa iti traiasca.
  •  
    • 5188 mesaje
    18 Sep 2007, 11:16
    0 0
    lotus, mersi de urari! eu am nascut pe 30 iulie, avem deja o luna jumate!!! dar ne bucuram de urari si de pozele cu baietelul tau dragut. unde il scoti in parc, poate facem un chef in patru....

simmy, ce sa-ti spun, m-am incurcat in date si barbata-miu pleaca maine la viena si se intoarce a doua zi. i-am zis sa ia crema si a parut putin incurcat, zice cum oi explica eu la farmacie in engleza ce vreau??!!! da' stai asa ca avem reteta, suntem dotati!!! andrei nu mai are multe bubite, dar tot mai face.

roxi, nu m-ai dezamagit cu pozele- edita e o frumusete! dar parca era blond, blond cu ochi albastri. Doamne ce se mai schimba copchii...o sa-ti raspund la pm.

o intrebare idioata am si eu pt mamicile cu experienta: cum imi dau seama ce nr de pampers sa-i pun? acu' are nr 2 da' nu stiu daca nu ar trebui sa trec la 3 deja. dupa ce masor marimea pampersului?

va pup si o sapt excelenta!

miha
  •  
    • 483 mesaje
    18 Sep 2007, 11:30
    0 0
    congo, in legatura cu pampersul se cumpara in functie de kg bebelusului, pe pachet scrie de ex. 3-6kg (in cazul tau nr.2)

later edit: dmona ai MP
  •  
    • 2249 mesaje
    18 Sep 2007, 12:42
    0 0
    medeea, merci, acum mai uit pe private.

Congo, cu pampersul este asa cum a zis medeea, adica se cumpara in functie de cate kg are bebe. Pana la 6 kg este bun [pampersul new baby, nr2.
  •  
    • 1198 mesaje
    18 Sep 2007, 13:02
    0 0
    congo, esti o dulcica !!!
    pampersul eu il aleg lui edi, in primul rand dupa kile, si in al doile rand sunt atenta sa nu-l stranga peste bulane , (el e mai bulanos), asa ca daca pampersul e de la 12 la 18 like, si edi are acum 12 jumate, sigur il aleg pe acela (suntem in partea de jos a "graficului").

pupici!
  •  
    • 96 mesaje
    18 Sep 2007, 13:31
    0 0
    buna fetelor!
    am fost ieri la control si... dna doctor m-a trimis acasa :o :o :o
    bebe n-a coborat inca si colul e inchis bine merci, asa ca mi-a spus ca inca nu e vremea sa iasa afara... mai vrea sa stea la caldurica, nu stiu pt cat timp pt ca deja am intrat in sapt. 40 de sarcina.
    asteptarea asta ma innebuneste, ca nu stiu cat va mai dura. dureri nu am deloc, doar burtica mi se intareste din cand in cand, atat. acum stau si ma gandesc ca eu n-o sa-mi dau seama cand vor incepe contractiile...
  •  
    • 1198 mesaje
    18 Sep 2007, 14:27
    0 0
    gopo, stai linistita, toata lumea zice ca o sa sti cand ai contractii . nu stiu sa-ti spun din experienta proprie, pt ca eu nu am avut contractii, desi am dus sarcina la 41 de saptamani... am nascut cu cezariana pt ca edi era prea lenes, si-i placea la mine in burta...
  •  
    • 4487 mesaje
    18 Sep 2007, 15:18
    0 0
    Fetelor, va pup si eu pe toate. Si pe bebeii vostrii la fel.
    Eu sunt in concediu, mai dau pe eva, dar...cam citesc, nu prea mai scriu.
    Lotus_flowers, e o dulceata bebe.
    Iar eu acum mai am si un necaz, sa zic asa.
    Fii-mea s-a plimbat duminica cu rolele, a vrut sa evite ceva si a cazut in barbie. Bineinteles ca si-a facut rana. S-a taiat, i s-a rupt pielea, ceva de genul asta. Am fost cu ea la urgenta si a trebuit sa o coase. Are 2 copci. Sigur, ca acum este cu mult mai bine, am fost de i-a schimbat si pansamentul, dar am tras o sperietura mare. Mi-era frica sa nu fie osul fisurat, ca rana era adanca bine. Mda...si cam atat.
    Nu a fost la scoala inca. Nu vrea sa mearga cu bandajul, asa ca....o sa vad cand v-a merge. Stie invatatoarea ei si nu trebuie sa duc o scutire.
    Va pup fetelor, zile frumoase alaturi de bebei si aveti grija. Pupici. Mai vb.
  •  
    • 483 mesaje
    18 Sep 2007, 16:45
    0 0
    Cecs, imi pare tare rau pt. ce a patit pitica! Multa sanatate si sa se vindece repede! Daca nu ai inca pozele de la Paula sa-mi spui te rog!
    Pupici de la noi!
  •  
    • 216 mesaje
    18 Sep 2007, 16:47
    0 0
    Pai sunt dusa cu pluta!!! Scuze, urarea era pt gopo...ce sa mai, scleroza maica!
    Gopo, nici eu n-am avut contractii puternice sa stii, tot asa mi se intarea burtica si simteam o jena vaga ca la menstruatie, atat. Cand mi-au pus monitorul pe burtica au vazut ca am contractii. Eu nu m-am mai dus acasa de la control, i-am spus ca mi-e frica sa stau singura acasa, ca stau departe...bla bla! Pur si simplu voiam sa nasc, si bine am facut pt ca atunci cand mi-a taiat membranele d-na dr aveam lichidul verzuliu deja si inca nu intrasem in sapt 40. Intuitia, instincul...nu stiu ce-a fost.