frica de avion

•  
    • 26 mesaje
    12 Sep 2007, 23:33
    0 0
    salut evelor, as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta.sambata noapte plec din spania spre romania si imi este foarte frica de avion.inca nu am emotii dar cred ca voi face vreo criza de panica in avion .imi puteti spune vreun remediu ca sa nu imi fie rau de avion? pupici
  •  
    • 746 mesaje
    12 Sep 2007, 23:48
    0 0
    in spania cum ai ajuns?
    n-ai de ce sa-tzi fie frica,si eu sunt la fel pana aterizeaza.
    imi spun mereu ca n-are cum sa cada tocmai cu mine,a vazut cineva drac mort?
    daca bei alcool,serveste cea la bordul avionului,te va mai relaxa,daca nu,un somnifer sa dormi.
    hai curaj,ca ajungi repede acasa!
  •  
    • 26 mesaje
    13 Sep 2007, 00:34
    0 0
    aici am ajuns cu un autocar tocmai ca imi e frica sa zbor cu avionul.dar acum trebuie sa pleca cu avionul din cauza sotului meu pt ca are vacanta de doar 2 sapt si nu ar vrea sa petreaca o saptamana pa drum dus si intors.eu ma gandeam sa iau o valeriana dar nu stiu cat de puternica ar fi. merci.
  •  
    • 125 mesaje
    13 Sep 2007, 00:49
    0 0
    in aceesi situatie is si eu. in octombrie merg cu avionul pt prima data si am niste emotii cat casa. mi-e sa nu fac vreun atac de panica .
  •  
    • 746 mesaje
    13 Sep 2007, 01:36
    0 0
    nu patziti nimic.
    eu am suferit deanxietate si atac de panica,eram dusa rau,dar n-am avut alta solutzie decat sa ma intorc cu avionul acasa.la fel ma temeam si eu.
    n-am avut nimic.
    eventual ii spunetzi unei insotzitoare de zbor ca nu suntetzi f.ok si are ea grija
  •  
    • 26 mesaje
    13 Sep 2007, 02:04
    0 0
    si eu sufar de anxietate si mai mereu am crize de anxietate.dar asta nu are nimik cu frica de avion....cred,daca ti-e nu iti e frica norocul tau.
  •  
    • 39 mesaje
    13 Sep 2007, 11:15
    0 0
    Accidentele aviatice sunt mult mai rare decat cele rutiere.
  •  
    • 68 mesaje
    13 Sep 2007, 11:30
    0 0
    Si mie mi-a fost frica de zborul cu avionul... pina cind am plecat la Paris. Starea de rau a aparut in momentul cind m-am uitat spre geam.. un pic de ameteala... m-au incurajat sotul si copilul...si mi-a trecut. Apoi am luat masa...am baut si un pahar de bere... Totul este in capul nostru doar... daca te gindesti la altceva...trece.
  •  
    • 68 mesaje
    13 Sep 2007, 11:32
    0 0
    Am uitat sa-ti spun.. ptr. orice eventualitate ia un Emetiral... contra starii de rau sau de voma. Succes
  •  
    • 2386 mesaje
    13 Sep 2007, 15:29
    0 0
    Gandeste-te logic: statistic cele mai putine accidente se intampla cu avionul. Deci sunt mai multe sanse sa ai accident de masina sau autocar decat avion. In plus cand te gandesti la 50 de ore facute in autocar, la durerile de spate si de picioare dupa asa un drum, cred ca merita 4 ore de stres in avion. Gaseste-ti un partener de conversatie, citeste, fa ceva care sa te absoarba total, ca sa nu te mai gandesti la frica ta de avion.
    Mie mi se pare superb sa calatoresc cu avionul, desi marturisesc ca ma gandesc si eu un pic "daca se intampla ceva?", dar ma calmez repede, vorbesc tot timpul cu cineva, mai vine gustarea si uite-asa trece timpul .