posibile dereglari???

•  
    • 48 mesaje
    12 Sep 2007, 20:23
    0 0
    as vrea sa stiu daca pot exista probleme, dereglari hormonale in cazul in care dupa ce termin o folie de anticonceptionale o incep pe urmatoarea. va multumesc anticipat pt raspunsuri.
  •  
    • 427 mesaje
    12 Sep 2007, 20:33
    0 0
    eu am facut o data asa cand voiam sa plec la mare si trebuia sa imi vina ciclul si nu am patit nimic. cred ca daca nu iti faci din asta un obicei (maxim o data pe an) nu se intampla nimic rau.
    pe prospect la pastilele mele scrie ca daca vrei sa nu ai sangerari sa iei doua folii la rand dar ca pot aparea mici pete de sange la inceputul administrarii celei de-a doua folii (spotting). eu nu am avut acest simptom
  •  
    • 48 mesaje
    13 Sep 2007, 09:56
    0 0
    mersic pt raspuns! maine am sa incep a doua folie. sper sa fie totul ok, fara dereglari in organism.
  •  
    • 1308 mesaje
    13 Sep 2007, 12:22
    0 0
    si eu sunt interesata de subiect
  •  
    • 48 mesaje
    13 Sep 2007, 18:21
    0 0
    nimeni nu isi mai da cu o parere?
  •  
    • 1308 mesaje
    13 Sep 2007, 21:30
    0 0
    scrie pe prospect ca se poate lua urmatoarea folie. daca ar fi fost probleme probabil se precizau zic si eu
  •  
    • 142 mesaje
    13 Sep 2007, 23:23
    0 0
    nu este indicat sa nu faci pauza intre folii pt. ca poti avea surpriza sa vina ciclu inainte de terminarea urmatoarei folii (a existat acum ceva vreme pe forum o intrebare a unei eve care se trezise cu ciclu inainte cu 5 zile de terminarea foliei ea nu facuse pauza intre folii . de ce oare au aparut dereglari?) indicat este sa faci pauza intre folii daca prospectul indica sa nu ne jucam cu sanatatea noastra (poate fii o dozare de hormonii in exces) eu nu vreau sa conving pe nimeni doar incercam sa dau un sfat ramine la latitudinea ta ce vei face