sunt sau nu?
-
12 Sep 2007, 10:270 0mi-e foarte rusine dar trebe sa va intreb. Credeti ca dupa un an de cand am avut primul contacct sexual si pana acum sa nu ma fi dezvirginat? Ideea e ca pe mine si acum ma doare destul de are cam cum a fost prima oara. Si prima oara din cate am citit eu trebuie sa curga un pic de sange. Dar am mai citit ca sunt si exceptii. Prietenul meu zice ca sunt virgina inca,dar se poate? Nu stiu mie mi se pare un pic cam imposibil. Ce e drept niciodata nu l-am lasat sa intre prea adanc pentru ca m-a durut si sa fie totusi adevarat ca nu sunt virgina. Dar am inteles ca durerea poate fi si de la chist ovarian ca eu am unul mic.
daca stie cineva ceva ?
mersi si pupici -
12 Sep 2007, 10:36cred ca este vorba de vaginism ( contractura involuntara a vaginului din cauza fricii de durere) lasa lucrurile sa decurga de la sine pt. ca acest vaginism se poate complica odata cu intensificarea fricii
-
12 Sep 2007, 10:52cred ca ar fi bine sa iti dai voie (si sa ii dai si lui voie) sa vezi cat de placut este sa fii penetrata complet.
este mult mai placut si mai eliberator decat sa faci amor asa cum ati facut pana acum, adica doar pe jumatate
chistul nu cred ca are cum sa iti provoace dureri la intrarea in vagin. ba mai mult, o viata sexuala satisfacatoare ar putea chiar sa te scape de chist.
cat despre prietenul tau, e posibil sa iti spuna ceea ce vede ca vrei sa auzi. zic asta pentru ca am impresia ca tu nu vrei sau nu poti inca sa renunti in intregime la ideea de virginitate. -
12 Sep 2007, 10:59mersi donna. sa fie de la asta ca nu m-as duce la ginecolog pentru o chestie asa minora. As muri de rusine sa merg sa-i povestesc asta cu toate ca este femeie.
Iar chestia asta cu vaginismul, nu am auzit de ea, dar din pacate asa fac, De foarte putine ori sunt relaxata, din cauza fricii asteia, cu toate ca stiu ca imi fac rau si pe de o parte si partenerului meu. -
12 Sep 2007, 11:03donna ai drepate intr-un anumit fel. Nu stiu eu sunt mai conservatoare un pic si na s-ar putea sa fie si asta.Si aveam niste conceptii destul de "babesti" daca pot sa spun asa, inainte sa il intalnesc pe el.