poti fii insarcinata dupa avort
-
14 9astazi am primit o intrebare incuietoare .poti fii gravida daca a-i facut intrerupere de sarcina acum 1 luna ? voi ce zicetii a trecut cineva prin asa ceva?
-
problema este ca testul a iesit pozitiv si prietena mea nu intelege daca este devina testul(incorect)sau medicul fara sa spun ca nu are dovada ca a facut intreruperea a pierdut bonul, reteta si ce-a mai mare problema este ca au trecut aproape 3 luni de cind a venit ultima oara ciclu .iar in urma intreruperii a facut si tratament cu antibiotic si alte medicamente la indicatia medicului daca nu se mai poate face nimic acel fat nu este afectat de tratament? sa speram ca este gresit testul si la urmatorul sa iasa bine .
-
Pai poate fi vorba de sarcina daca a facut sex neprotejat de la intreruperea sarcinii.
Sper ca nu te referi la faptul ca medicul sa o fi mintit, in sensul ca nu i-a efectuat chiuretajul :o A facut anestezie generala sau locala? Ea ce-si aminteste?
Testele de sarcina masoara nivelul hormonului beta HCG din urina, este foarte posibil ca din anumite motive la prietena ta pur si simplu sa nu fi scazut la nivelul normal pt o femeie ne-insarcinata. Oricum ar trebui sa mearga la alt medic, pt un control. -
Se poate sa ramana insarcinata dupa un avort foarte usor.
Tot la fel a patit si o prietena de-a mea; dupa un chiuretaj nu s-a protejat si a ramas insarcinata imediat. De regula, doctorul care face un chiuretaj recomanda abstinenta in prima luna de dupa interventie, pana vine urmatorul ciclu.
Iar daca prietena ta a luat antibiotice pt prevenirea vreunei infectii de dupa avort, atunci nu e recomandat sa tina sarcina aceea din cauza complicatiilor ce ar putea aparea. -
nu a facut sex dupa intrerupera sarcinii ,a facut anestezie generala , putin probabil sa nu fi scazut nivelul hormonului din urina pt. ca intrerupere a fost facut acum 1 luna .sa va mai zic o chestie interesanta cind astepta pt. intrerupere acolo exista o fata care spunea ca are emotii mari pt. ca in urma cu 3 ani a facut o intrerupere de sarcina incorecta si a dat nastere unui copil si acum i-i este frica sa nu se intimple acelas lucru atunci ea a spus ca a ris de fata aia si ca nu este posibil sa nasti daca faci intrerupere si ca tipa e o pustoaica care cine stie ce a facut.dar acum uite ca se intoarce roata si este ea in situatia asta.voi ce credetii se poate? astazi se duce la control sa vedem ce va iesi
-
Nivelul hormonului beta HCG ar trebui intr-adevar sa scada, daca totul este ok. Dar am citit de cazuri in care nu scade, din anumite motive. Spre rusinea mea, nu-mi amintesc exact explicatiile. Eu refuz sa cred ca dupa o intrerupere de sarcina poti "da nastere" unui copil. Suna un pic SF

Daca nu e bine efectuat chiuretajul se poate intampla sa apara o infectie, dar asta apare la 1-3 zile dupa interventie, deci asta iese din discutie... chiar te rog sa ne povestesti ce spune medicul, sunt foarte curioasa.
Multa sanatate prietenei tale. -
pai una din doua:a facut sau nu aceea intrerupere de sarcina?
daca a facut-o acea sarcina numai exista;normal dupa o intrerupere de sarcina intocmai ca si dupa nastere trebuie sa aiba ciclul dar imediat si tine cateva zile,dupa care trebuie sa nu mai faca sex,cel putin o luna,pana isi revine uterul la dimensiuni normale;daca a facut sex neprotejat atunci o sarcina este foooarte posibila.ginecologul trebuie cautat de urgenta. -
a facut acea intrerupere de sarcina acum 1 luna pe 9 august atunci a curs o cantitate mica de singe iar acum pe 10 sept. a facut testul de sarcina care a esit pozitiv in acest timp nu a facut sex intrebarea era daca testul este gresit ori intrerupere de sarcina nu s-a realizat si daca exista fete care sa fii avut aceasta problema. a facut programare la un cabinet pt. consultatie si urmeaza sa mearga si sa repete si testul
-
am fost inpreuna cu prietena mea la ginneco. se pare ca nu este insarcinata este doar o intirziera a menstri iar testul de sarcina pe care l-a facut se pare ca nu a fost tinut in conditii optime in farmacie ( de a iesit pozitiv) tot la cabinet astazi a repetat si testul de sarcina care a esit negativ. acum se naste o alta problema daca testele nu sunt pastrate corespunzator in farmaci si o persoana i-si doreste un bebe testul poate iesi pozitiv dar ea sa nu fie insarcinata va dat-i seama ce dezamagire pt. tipa . o alta chiestie daca prietena mea se ducea la medicul care i-a facut intreruperea cu ceva amenintari si cu scandal si se dovedea ca omul si-a facut bine treba va dati seama ce se isca.
-
unii"medici" mai chiureteaza sarcini inewxistente.
de regula, tratamentul cu antibiotice, ca de altfel si cel cu antiinflamatorii-favorizeaza conceptia.deci, este posibil ca prietena ta sa fie insarcinata, in cazul in care nu a fost in luna august real.
cel mai sigur este sa mearga la un consult , la un medic bun.
edited later:abia dupa ce am scris..am vazut ca e ok totul.sanatate! -
asta chiar este o ciudatenie,greu de trecut cu vederea;pai in momentul in care se face chiuretajul,placenta este dezlipita de uter,deci scoasa,;nu vad cum ar putea sa faca o intrerupere de sarcina incompleta;dar cum la noi totul este posibil.....
de cele mai multe ori se pierde sarcina prin dezlipirea placentei. -
buna!
Si eu am facut acum 3 saptamani o intrerupere de sarcina cu anestezie locala , prin aspiratie.Problema mea este ca dupa 4 zile am avut niste scurgeri ciudate cam roz asa , cate o picatura pe zi, iar acum cred ca mi-a venit ciclul,dar f. putin.Am fost la control dupa o saptamana si mi-a facut echografie cu sonda utero-ovariana si a zis ca e OK, dar eu nu stiu daca e normal ca timp de 3 saptamani am avut acele scurgeri roz, iar acum mi-a venit chiar ca la ciclu, dar mai putin. Scuze de detalii pt. tipul care a postat. Please raspundeti-mi si mie! -
nu sunt baiat asa cum s-a inteles am spus am fost cu prietena mea in sensul de amica nu inubita. cu privire la intrebarea ta eu cred ca acele scurgeri pot fii raspunsul unei infectii pt. ca este normal sa existe scurgeri dupa intreruperea de sarcina dar nu cu durata de 3 saptaminii .dute la o consultatie gineco. si cere si o prelevare din secretie pt. analize sa vezii ce se gaseste in secretie chiar daca dupa terminarea menstrei(ciclului) nu mai exista acele scurgerii rozate cere o analiza a secretieii vaginale
-
Am facut un avort cam pe 15 martie ... eram insarcinata in 2 luni ... !!! Am avut enestezie totala si dupa interventia chirurgiala mi-au disparut toate simptomele pe care le aveam in timpul sarcinii (cum ar fi durerea de sani) ... !!! Dupa avort , am ajut imediat mentruatie . M-a tinut o saptamana ... Dar a doua mentruatie nu am avut pana in prezent ... Dec atunci fiind cam o luna jumate ... !!! Am avut si contanct sexual neprotejat . Testele de sarcina ma deruteaza prin faptul ca apar la inceput negetive , iar dupa apare a doua linie ft ft stearsa . Poate fi o sarcina din nou ?