Riduri la 20 de ani?!?!
-
0 0E normal sa imi apara riduri de la vs de 20 de ani mai ales daca am tenul gras? de aparut au aparut...dar de ce? E ok sa incep de pe acum tratament cu creme antirid?!? nu vreau! ce e de facut?
-
am o prietena de 17 ani si ea are un inceput de riduri de la machiaj prea exagerat... se trezeste-machiaj. e primul lucru pe care il face. il retuseaza de n'spe mii de ori pe zi, la scoala vine, bineinteles, tot machiata ca o paiata, fond de ten, autobronzant de fata, perle, pudra etc. rimel, sclipici, culori etc... ruj peste strugurel de buze, gloss peste ruj.
am vazut-o doar o data nemachiata. reactie:
daca si tu ai folosit creme si farduri in execes, asta ar fi un prim motiv pt care ai inceput de riduri... -
nu-i adevarat, ai riduri daca iti chinuiesti fatza. ai acnee? mai exact folosesti tot felul de chimicale (creme geluri lotiuni)ca sa-ti reduca excesul de sebum? ei bine acesta e motivul pentru care ai riduri > alifie de galbenele, asta e tot ce te poate ajuta. (e grasa, tu ai tenul gras, dar stii cum e >> cui pe cui se scoate> vrei sa scapi de ten gras, spala-te cu lapte demachiant pentru ten normal apoi aplica alifia, n-o sa ai nici riduri si nici fatza iritata.)
-
in primul rand:am tenul gras si nu am riduri.in al 2-lea rand,din cauza laptelui demachiant m-am ales cu o iritatie de toata frumusetea.nu am iesit o saptamana din casa.
offtopic:eu folosesc pure skin de la gerocossen,un gel abraziv nivea si din cand in cand eritroacnol.costa 5lei si il gasesti in orice farmacie