Riduri la 20 de ani?!?!

•  
    • 2 mesaje
    11 Sep 2007, 20:40
    0 0
    E normal sa imi apara riduri de la vs de 20 de ani mai ales daca am tenul gras? de aparut au aparut...dar de ce? E ok sa incep de pe acum tratament cu creme antirid?!? nu vreau! ce e de facut?
  •  
    • 3297 mesaje
    11 Sep 2007, 20:46
    0 0
    am o prietena de 17 ani si ea are un inceput de riduri de la machiaj prea exagerat... se trezeste-machiaj. e primul lucru pe care il face. il retuseaza de n'spe mii de ori pe zi, la scoala vine, bineinteles, tot machiata ca o paiata, fond de ten, autobronzant de fata, perle, pudra etc. rimel, sclipici, culori etc... ruj peste strugurel de buze, gloss peste ruj.
    am vazut-o doar o data nemachiata. reactie:

daca si tu ai folosit creme si farduri in execes, asta ar fi un prim motiv pt care ai inceput de riduri...
  •  
    • 34 mesaje
    11 Sep 2007, 21:03
    0 0
    nu-i adevarat, ai riduri daca iti chinuiesti fatza. ai acnee? mai exact folosesti tot felul de chimicale (creme geluri lotiuni)ca sa-ti reduca excesul de sebum? ei bine acesta e motivul pentru care ai riduri > alifie de galbenele, asta e tot ce te poate ajuta. (e grasa, tu ai tenul gras, dar stii cum e >> cui pe cui se scoate> vrei sa scapi de ten gras, spala-te cu lapte demachiant pentru ten normal apoi aplica alifia, n-o sa ai nici riduri si nici fatza iritata.)
  •  
    • 187 mesaje
    11 Sep 2007, 23:16
    0 0
    aveam si eu o colega pe care o deranja lumina zilei si facuse riduri in jurul ochilor.

cred ca e in regula daca iti iei o crema anti-rid usoara,nu de genul celor pe care le poseda mamele noastre
    de ex: bioten cu miere si flori de tei
  •  
    • 187 mesaje
    11 Sep 2007, 23:26
    0 0
    in primul rand:am tenul gras si nu am riduri.in al 2-lea rand,din cauza laptelui demachiant m-am ales cu o iritatie de toata frumusetea.nu am iesit o saptamana din casa.

offtopic:eu folosesc pure skin de la gerocossen,un gel abraziv nivea si din cand in cand eritroacnol.costa 5lei si il gasesti in orice farmacie
  •  
    • 3036 mesaje
    12 Sep 2007, 09:51
    0 0
    un ten care este gras nu inseamna ca este si hidratat (tenurile deshidratate se rideaza prematur).

exista un anumit tip constitutional ayurvedic care are tendinta de ridare prematura.
    esti cumva slaba si ti-au aparut deja fire albe de par?
  •  
    • 1037 mesaje
    12 Sep 2007, 10:01
    0 0
    Unde ai,concret...riduri?in jurul ochilor?coada de randunica?
    Astea apar de la stransul ochilor.....constant
    Foloseste lotiune cu protectie solara si in jurul ochilor,nu numai pe fatza si ochelari de soare (cand lumina e prea puternica).

ps.esti genul de persoana care se machiaza puternic la ochi?