Am aflat ca sunt insarcinata ce trebuie
-
0 0Am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv deci vine "barza" asa ca nu stiu incotro sa merg ce trebuie sa fac,m-am gandit sa merg la ginecolog desi inainte cu o luna am fost si stie ca imi doresc un copil.Ce sfaturi imi dati.Sunt asa de emotionata ma bucur si ma speri ce ma asteapta...
Va pup si intru si eu in "clubul "gravidutelor. -
felicitari .Sa incepem cu inceputul trebuie sa mergi la gineco apoi la medicul de familie pt. intocmirea carnetului de gravida apoi tu si partenerul tau va trebui sa facetii analizele printre care testul hiv care este obligatoriu si gratuit pt. gravide asa cum sunt toate analizele si tratamentele(vitamine , acid folic etc) trebuie evitata administrarea medicamentelor in aceasta perioada chiar si cele banale daca nu sunt prescrise de medic (ai grija la gripa si bolii contagioase ) in rest nu ai de ce sa i-ti faci griji ,sarcina este o perioada extraordinara din viata femeii .sanatate multa si fara greturii matinale
-
carisma si eu am trimis msj dar nu stiu cauza ca nu a aparut..iti doresc multa sanatate tie si bebelului tau,sa ai grija de tine sa nu racesti,ce mananci..sa ai o sarcina fara probleme si nastere usoara!!! sa nu ai frica,nici de nastere,nici de noptile care vor urma cu bebe...sau teama ca nu vei sti...odata cu nasterea vine si instinctul de mama...sa fiti o familie fericita si unita! sfaturi...ai primit si vad ca ai si urmat.Toate cele bune