sarcina extrauterina
-
0 0Buna seara evelor!Am 1 an si ceva de cand am fost operata de sarcina axtrauterina in urma careia mi-a fost etirpata trompa dreapta.Acum vreau f mult un bebe dar problema este ca la analize mi-a esit candida in urma tratamentului la alte analize mi-a esitbacil gram negativ iarasi tratament atat eu cat si sotul dupa care am facut ex.citologic,rezultatul a fost o inflamatie.problema este ca dupa atatea analize si tratamente scurgerea aceia galbuie pe care o aveam inaiante o am si acum si este cand m-ai abundenta cand mai putin.Vreau sa fac si o salpingografie dar cand o sa-mi iasa analizele bune.Eu vreau sa stiu daca se ma-i confrunta cineva cu o problema asemanatoare cu a mea si ce a facut.Sau ce trebuie sa faci dupa o axtrauterina ca sa poti avea o sarcina normala? Orice sfat al vostru i-mi va fi de ajutor.Va multumesc.
-
scurgere cred ca este candidoza si cred ca a aparut in urma ultimului tratament pe care l-ai urmat aceasta insa nu te inpiedica sa ai o sarcina normala pt. ca oricum poate fi tratata si in timpul sarcinii si tot va recidiva din cauza ei. cred ca cel mai bine urmezi acum un tratament pt. candidoza si apoi poti ramine insarcinata (e adevarat candidoza recidiveaza in sarcina dar poate fii tratata pe parcursul ei) sansele sa ramii sunt de 50% dute la o consultatie gineco si apoi i-a o hotarire nu lasa timpul sa treaca cu investigatii si para investigatii pt. ca ginecologic aproape mereu se mai gaseste o problema .multa sanatate .PS .la mine in fiecare luna a sarcinii gasea cite ceva in neregula timp in care ma trimiteau de la ecografie la analize (si totusii am un bebe perfect sanatos )
-
Buna o pb cu candida am avut si eu,m-am tratat cu ovule si am luat si alte medicam,acum zic ca s-a rezolvat ac pb.In schimb chiar acum ma confrunt cu o alta pb pe care ai avut-o si tu.Nu sunt sigura dar imi e teama sa nu am o sarcina extrauterina.Te rog zi-mi si mie ce simtome ai avut tu,si cum ai descoperit ca e o sarcina extrauterina.Mersi mult
-
Buna draga eva sper din tot sufletul sa nu fie sarcina extrauterina.Simtome eu nu am avut dar mi-am dat seama ca ceva este in neregula pt ca dupa ce mi-am facut testul si am vazut ca sunt insarcinata la o saptamana am vazut o pata de sange maronie prima data nu am dat importanta dar acele sangerari mici au continuat vre-o saptamana dupa care am mers la medic si mi-a facut o ecografie intrauterina unde a depistat ca este din pacate o sarcina extrauterina.Deci daca sangerezi de mai multe zile dute repede la medic pt ca este f periculos daca nu te duci la timp.Dar poate totusi nu este si poate este o iminnenta de avort care cu tratament se rezolva si poate vei face un bebe frumos si sanatos.Sa-mi spui si mie tu ce simtome ai si ce ti-a zis medicul.Iti doresc multa sanatate.