medic ginecolog din Barlad

•  
    • 49 mesaje
    10 Sep 2007, 19:19
    1 0
    Buna seara evelor!Am fost operata de sarcina extrauterina acum 1 an si 6 luni iar acum vreau sa incerc din nou sa raman insarcinata.Problema este ca am fost aici in Barlad la control dar nu sunt multumita deloc de raspunsul medicului.O sa merg si la Iasi la control dar pana atunci a-si vrea sa m-ai consult un msdic din orasul meu.De acea va rog evelor din Barlad dati-mi un medic ginacolog bun.Va multumesc.
  •  
    • 56 mesaje
    10 Sep 2007, 22:51
    1 0
    Sfatul meu este sa mergi la Iasi sau la Bucuresti, pt. ca in Barlad nu ai la cine sa mergi.Eu vreun an si jumatate am fost la Shnaider, la Boca si nimic.Si eu vreau sa raman insarcinata.Acum merg la Iasi.
  •  
    • 49 mesaje
    11 Sep 2007, 15:36
    1 0
    Draga priank,i-ti multumesc pt raspuns.Eu am fost la dr Popovici(apropo ce stii de el este bun sau ...)pt ca el m-a operat probleme nu am avut dupa operatie,nemultumirea mea era ca la primele analize i-mi esise candida apoi bacil gram negativ si tot asa mereu esea cate ceva.Dar azi in sf.dupa control mi-a spus ca e bine si ca saptamana viitoare i-mi da trimitere la Iasi pt a-mi examina trompa ramasa.Dar tu ce probleme ai?
  •  
    • 56 mesaje
    11 Sep 2007, 22:00
    1 0
    Am auzit si bune si rele despre Popovici, nu prea mai am incredere in nici unul.Eu am o rana mica pe col(sper sa nu o mai am, trebuie sa merg la Iasi la control)pe care d-nele dr. din Barlad nu au vazut-o nici una.Deocandata nu se stie exact din ce cauza nu raman,am facut o serie de analize(in Iasi)si au iesit bune.
  •  
    • 49 mesaje
    11 Sep 2007, 22:43
    0 0
    Eu iti doresc sa devii cat m-ai repede graviduta si poate ne v-om intalni cand v-om avea burtica.Succes!
  •  
    • 56 mesaje
    12 Sep 2007, 23:24
    0 0
    Multumesc mult de urari.Sa te auda D-zeu.Mai tinem legatura.