trombocitemie esentiala
-
10 Sep 2007, 22:54depinde in ce problema interferonul poate fi un tratament inpotriva hepatitei c dar pate fi folosit si pt. tratarea unui proces inflamator la niv. ficatului dar poate fii folosit si pt. inactivarea virusilor
-
10 Sep 2007, 23:12te rog sa intri pe googal si sa tastezi trombocitemie esentiala si acolo vei gasi undeva pe club eva discutii despre acasta problema discutate cu ani in urma pe eva 2004.i-mi permit sa te rog sa repetii analizele la un alt laborator si sa discutii si cu un medic hematolog pt. ca pe acel fourum am gasit ca multora l-au fost prescrise interferon si s-a dovedit a fii doar o carenta de fier
-
13 Sep 2007, 11:37Voiam sa stiu cine a ami facut tratament cu Interferon??? Cit a durat tratamentul?? Eu fac trat. de 2 ani ptr. trombocitemie esentiala si voiam sa stiu daca s-a vindecat cineva de aceasta boala...sau a ramas cu tratamentul ptr. tot restul vietii??? Medicul hematolog spune ca am sanse sa ma vindec in urma acestui tratament. Stie cineva mai multe lucruri despre acest subiect???