ajutati-ma :(
-
0 0am sinuzita si alaltaieri mi s-a declansat urat si m-a durut f tare capul de nu ma puteam misca.Am avut in casa oxacilina si am luat , era seara destul de tarziu si mi se facuse rau .Era din cauza ca mancasem la pranz dar nu si la cina si antibioticele nu se iau pe stomacul gol.S-a dus tati mi-a luat niste portocale, grefe si mi-a trecut ! Dupa aceea am si mancat piure.Mi-am revenit .A doua zi , dimineata , mi se facuse iar rau ! Si aici vroiam sa ajung ... Mi-a venit dintr-o data sa vomit , am fugit la baie , am vomitat f putin , deoarece am simtit ca este blocata cumva mancarea ..nu stiu cum sa explic
si cand dadeam sa vomit , mi se "strangea stomacul " si ma durea.Dupa cateva sec dupa ce am terminat cu vomitatul , a inceput sa ma intepe stomacul
In fine , mi-a trecut , dar de ieri si acum simt ca si cum as avea ceva la stomac , nu stiu ce sa zic , cineva mi-a spus ca poate fi durere din cauza ca am vomitat dar nu stiu ce sa cred.Eu am mai vomitat o sg data in viata mea cand eram mai mica , deci este a 2a oara cand vomit.
Voi ce credeti ? Din ce cauza e durerea asta ? Nu am trimiteti la doctor ptr ca dr mea de fam este in concediu pana pe 17 , asa ca apelez la sfaturile voastre
Multumesc , pupici -
daca ai continuat sa iei oxacilina, cel mai probabil de la ea este.
nu mai combina antibiotice cu fructe si alimente acide (acre, grase), ca se mareste disconfortul gastric pe care il au de obicei antibioticele.
daca ti se mai intampla sa-ti vina sa versi dimineata, bea apa la temperatura corpului (daca se poate, inainte de a varsa). avand lichid in stomac vei varsa mai usor, cu mai putina durere decat atunci cand stomacul e gol iar sucurile gastrice ingrosate. e bine sa bei un pic de apa si dupa ce ai varsat, ca sa nu te deschidatezi. de asemenea, sa clatesti bine gura, pentru ca acizii gastrici sa nu iti afecteze dantura. -
nu cred ca e din cauza oxacilinei , iau acelasi tratament pe care doctorita mi l-a mai dat ptr sinuzita (oxacilina + paracetamol sinus)
ceea ce vreau eu sa stiu de acest dosconfort la stomac , daca e din cauza ca am vomitat sau .. nush
acum ma simt mai bine dar simt ca am un nod .. ceva .. nu stiu of !
multumesc de sfaturi :*