Imi este imposibil sa scap de acnee

•  
    • 34 mesaje
    10 Sep 2007, 11:43
    0 0
    de un an de zile acneea mea s-a agravat, nu imi explic de ce, analizele si ecografia abdominala mi-au iesit f bine. totusi pielea este estrem de sensibila. cosurile sunt dureroase, multe , lasa semne si pete rosii, si pielea se irita la atingere, chiar si cand o spal se face f rosie. orice crema am folosit mi-a iritat- o mai mult in loc sa o calmeze sau sa vindece.
  •  
    • 162 mesaje
    10 Sep 2007, 11:48
    0 0
    Trebuie sa ai in vedere urmatoarele lucruri:
    -alimentatia
    -produsele cosmetice pe care le folosesti
    -o eventuala dereglare hormonala
  •  
    • 476 mesaje
    10 Sep 2007, 13:08
    0 0
    Asa cum a spus si domnisoara inaintea mea, poate ai o dereglare hormonala. Trebuie sa tratezi cauza; incearca sa mergi la un endocrinolog. Iti recomand Parhon, daca esti din Bucuresti sau apropiere....
    Ia-ti recomandare de la medicul de familie, ca sa nu platesti nici consultatia, nici analizele.
    Si ca sa te linistesti, si eu eram la fel....aveam fata plina de puncte negre care se infectau....groaznice.
    Am incercat multe creme, geluri...cam tot ce exista pe piata la vremea aceea.
    Tratamentul dat de endocrinolog a dat randament imediat. Eu am luat Diane 35.
    Sanatate si rabdare iti doresc!!!
  •  
    • 68 mesaje
    10 Sep 2007, 13:55
    0 0
    Am si eu un adolescent care sufera de acnee. Dupa ce am incercat multe creme...am fost la dermatolog care i-a prescris medicamente care pot afecta ficatul...i-am cumparat Retin-A. Acum a mai ramas cu urme rosii pe fata asa ca o sa mergem sa faca un trat. la cosmetica ptr. aceste urme. Incearca si tu crema asta... poate are si la tine acelasi efect. Mult noroc
  •  
    • 89 mesaje
    10 Sep 2007, 14:13
    0 0
    Nu mai deschid si eu un nou subiect asa ca voi scrie tot aici. De ceva timp am tot avut cosulete si acnee.Acum am zeci de gaurele pe fatza si tot felul de cicatrici. In afara de metoda chirurgicala ce as putea folosi?
  •  
    • 34 mesaje
    10 Sep 2007, 15:19
    0 0
    sora mea a luat diane35, cu rezultate f mici numai pe durata tratamentului, deci aceasta masura nu ma incanta. antibiotice am folosit, si nu isi mai fac efectl, bacteria a capatat rezistenta, tin s mentionez ca am facut varicela la 20 ani,dupa ce mi a trecut am inceput s am explozie de cosuri, si niste leziuni cu puroi trasparent , galbui, f dureroase, si care lasau gauri
  •  
    • 3741 mesaje
    10 Sep 2007, 15:32
    0 0
    Eu de 2 sapt beau numai ceai de trei frati patati si se vede cum fata e mai curatata, mai luminoasa. Inca ma mai lupt cu acneea, dar mai ales cu gaurile facute din cauza cosurilor sparte. Faceti o cura de dizintoxicare si apoi o sa vedeti rezultatele.
    Sanatate multa!
  •  
    • 106 mesaje
    10 Sep 2007, 15:40
    0 0
    La mine Skinoren gel a dat rezulate foarte bune.
  •  
    • 89 mesaje
    10 Sep 2007, 16:18
    0 0
    Tu pentru ce ai folosit skinoren? pentru acneea propriu-zisa sau pt cicatrici si chestii de-astea? Si legat de cura de dezintoxicare...altceva in afara de trei-frati-patati ce as putea folosi?
  •  
    • 11 mesaje
    10 Sep 2007, 19:47
    0 0
    Bunaseara,as vrea sa intreb ce ceaiuri sa folosesc pentr-u a avea un ten cat mai frumos,fara pete rosii datorata acneii.Multumec mult.
  •  
    • 89 mesaje
    10 Sep 2007, 20:24
    0 0
    Eu stiu de musetel. Comprese sau bai de aburi...dar nu are efect la mine
  •  
    • 3741 mesaje
    10 Sep 2007, 21:19
    0 0
    Ceai de 3 frati patati, 2l/ zi
  •  
    • 34 mesaje
    19 Dec 2007, 22:51
    0 0
    revin cu aceeasi tema, si va rog sa ma mai sfatuiti !!! Cum sa scap definitiv de acnee fara tratament violent (pilule roacutane antibiotice) care distrug ficatul si produc tot felul de dereglari ??
  •  
    • 331 mesaje
    20 Dec 2007, 17:11
    0 0
    Eu am descoperit un unguent f bun cu musetel si galbenele(epitelin), cicatrizeaza si lasa tenul curat. De asemeni vreau sa-mi cumpar retin a, am auzit ca e f buna. Aveti mare grija cu roaccutane ca sunt niste pastile tari si periculoase!
  •  
    • 1784 mesaje
    20 Dec 2007, 17:20
    0 0
    in primul si in primul rand trebuie sa mergi la dermatolog. sa spui doar am cosuri si sunt dureroase este foarte vag iar un control de specialitate te-ar ajuta foarte mult. cum adica ai facut echo abdominal pentru cosuri???? ce are una cu alta??? poate are, numa intreb.
    de exemplu mie, cand imi iese cate un cos imi prieste foarte mult masca cu argila si apa.
  •  
    • 136 mesaje
    20 Dec 2007, 20:22
    0 0
    Buna!

Retin A se da pe baza de prescriptie medicala?
  •  
    • 331 mesaje
    20 Dec 2007, 22:00
    0 0
    retin a se da fara reteta si e in jur de 10lei.
  •  
    • 136 mesaje
    20 Dec 2007, 23:38
    0 0
    Multumesc Noelia!
  •  
    • 74 mesaje
    23 Dec 2007, 18:31
    0 0
    Un tratament foarte bun impotriva acneei este Zynerit, se gaseste in orice farmacie. Pe mine m-a ajutat foarte mult.
  •  
    • 3741 mesaje
    24 Dec 2007, 03:45
    0 0
    De o saptamana am luat augumentin si mi s-a curatat fata, dar eu nu aveam acnee juvenila cum ai tu.

Imi pare rau, stiu prin ce treci, dar incearca cu ceaiuri, sigur e o infectie in sange. Degeaba iti dai cu jdemii de creme daca totul este din sange

Acum 2 sau 3 ani de zile, un vecin de la mine de la tara avea acnee tare urata, cu cosuri mari si puroiate si s-a dus la dermatolog si in 3 luni avea fata ca de fund de copilas. A facut in tratament intern si extern doar pt. pete si cicatrici. Stiu ca a fost in jur de 3-4 mil atunci...

Iti urez multa sanatate si sarbatori fericite!