ajutor! spasme ?!

•  
    • 5 mesaje
    10 Sep 2007, 11:27
    0 0
    de vreo luna am o problema ciudata. am un fel de spasme.. sau contractiii ale clitorisului.cand stau in fund de obicei ..sau in picioare.acuma cat de cat s-au mai potolit dar tot le am si nu stiu cum sa scap.ce ar putea fi? (vreau sa spun ca intr-o zi m-am urcat in taxi si cand mam pus jos din 4 spasme foarte mari am ajuns aproape la orgasm)nu stiu ce sa fac
  •  
    • 3036 mesaje
    10 Sep 2007, 14:10
    0 0
    sa faci amor ar fi o solutie.

sa faci sport ar fi o a doua solutie.

sa mergi la homeopat, ar fi o alta solutie (in principiu, iti va prescrie o dilutie anume de cantharis)
  •  
    • 1314 mesaje
    10 Sep 2007, 14:44
    0 0
    pai incearca sa urmaresti momentul cand se intampla;asa din senin,fara nici un motiv???
    Poate ai inceput sa porti alt model de chilotei si atunci cand ai imbraci,te atinge si astfel se declanseaza spasmele;ma gandesc k asa degeaba parca nu ar trebui sa se declanseze;
  •  
    • 5 mesaje
    10 Sep 2007, 17:37
    0 0
    da ma gandesc si eu ca numa asa degeaba nu ar avea de ce. am avut si mici dureri de genu atunci cand creste un fir de par sub piele...parca deranjeaza inca putin.daca merg la ginecolog ce zice? poate rade aia de mine.ma speriam sa nu fie ceva boala sau nu stiu
  •  
    • 142 mesaje
    10 Sep 2007, 22:44
    0 0
    ce virsta ai? PT. ca dupa virsta de 30 de ani multe femei se pling ca au aceste spasme la ovulatie poate ca nu e rau sa calculezi ziua primei menstre cu durata la care apar aceste spasme sa vezii daca coincid cu ovulatia .nu cred ca daca te duci la gineco ride medicul de tine incearca sa pui sanatatea pe primul plan
  •  
    • 5 mesaje
    10 Sep 2007, 23:11
    0 0
    sub 20. nu sunt doar la ovulatie .. le am cam de o luna.si mi-e frica de contact sexual nu stiu ce s-ar putea intampla. mai am si mici dureri...iar la ultima excitatie s-a umflat cam tare
  •  
    • 142 mesaje
    11 Sep 2007, 21:51
    0 0
    consulta un medic gineco. pt. ca spasmele sunt insotite si de durere poate fii o infectie
  •  
    • 5 mesaje
    12 Sep 2007, 12:30
    0 0
    am inceput sa fac spalaturi cu bioclin care mi l-a mai dat la gine odata.si eu ziceamca poate e ceva infectie..adcevarul e ca acum nu mai prea am probleme..dar cand cred ca am scapat de tot iar apar
  •  
    • 5 mesaje
    14 Sep 2007, 23:55
    0 0
    iar acum la ciclu ...au aparut din nou