nu stie nimeni ce am...:(

•  
    • 215 mesaje
    9 Sep 2007, 21:05
    0 0
    deci...
    am avut candida acum vreo 2 ani am tratat-o dar dupa aceea, timp de 2 ani am avut dureri mari in timpul actului sexual.
    am fost la 4 doctori dar doar al patrulea mi-a descoperit ceva si anume chist pe ovarul stang si la sanul drept.
    am facut tratament timp de 3 luni dar in timpul asta mi-a aparut o candida din nou cu mancarimi insuportabile dar am tratat-o si nu ma mai mancat.
    dar acum dupa ce am terminat toate tratamentele astea nesuferite tot am dureri sau usturimi in vagin in timpul actului sexual si dupa ma ustura timp de vreo 10-15 min "buzele" si tineti cont ca nu e nici din cauza partenerului din nici un punct de vedere.
    sper sa imi raspunde-ti si mie si sa imi da-ti orice sugestii daca aveti
  •  
    • 266 mesaje
    9 Sep 2007, 23:49
    0 0
    Ar trebui sa-ti faci din nou niste analize de secretie.
    Eu cred ca ai tricomonas sau colpita si din cauza asta ai dureri.
    Din analize ti-a iesit numai candida?
  •  
    • 162 mesaje
    10 Sep 2007, 10:58
    0 0
    Posibil sa ai infectie cu HPV. Iti trebuie o colposcopie .Si un examen citologic, in caz ca nu ai facut.
  •  
    • 215 mesaje
    10 Sep 2007, 11:31
    0 0
    la analize nu mi-a iesit nimik decat candida si am facut si cele 2 echografii interna si externa si nu mi-a gasit nik.
    dar hpv-ul asta ce este? ca nu am inteles clar!
  •  
    • 162 mesaje
    10 Sep 2007, 11:45
    0 0
    Informeaza-te!
  •  
    • 1530 mesaje
    10 Sep 2007, 12:55
    0 0
    HPV = human papillomavirus. Papnicolau ai facut? care a fost rezultatul?

Drdreamrbs are dreptate cu informarea! Cum de nu stii ce e HPV-ul? Nu trebuie sa fii dezinformata, mai ales in ceea ce priveste organismul tau! Ai grija de tine!
  •  
    • 215 mesaje
    10 Sep 2007, 13:17
    0 0
    am facut papanicolau dar nu a iesit nimic iar de hpv am auzit, dar nu m-a interesat ca am inteles ca sunt un fel de negi sau ceva de genu asta si se cauterizeaza sau asa ceva.
    niciodata nu m-am gandit la asa ceva si nici doctorii nu au adus vorba de asa ceva.deci...
    nu stiu ce sa mai zic, dar pana la urma cred ca ma duc sa imi fac iar niste analize, desi de 2 ani fac analize cred ca lunar si credeti-ma ca m-am saturat.
    va multumesc
    pupici
  •  
    • 5 mesaje
    11 Sep 2007, 05:34
    0 0
    buna, si eu am avut exact aceeasi problema, de la anticonceptionale am facut o candida de toata frumusetea, iar in timpul actului sexual aveam usturimi insuportabile, exact cum descrii tu
    dupa n vizite la ginecolog in care nu mi-au gasit nimic, am inceput un tratament naturist, supliment de vitamine si acidophilus am reusit sa o tin sub control; dar de usturat tot ma ustura. Pana la urma am gasit articol pe net care explica ca in urma durerilor, corpul meu s-a obisnuit ca doare sa fac sex, si inconstient, muschii vaginali se contracta cand e vorba de asa ceva
    ce se recomanda era sa fiu cat se poate de relaxata si sa folosesc lubrifiant la greu. Pot sa spun ca de cand am pus in aplicare sfaturile, am ajuns - cu timpul- sa nu mai usture de loc
    daca esti sigura ca nu ai nimic alceva si toate rezultatele ies negative, eu zic ca merita sa incerci, da search "vaginismus"
    te pup si multa sanatate
  •  
    • 142 mesaje
    11 Sep 2007, 22:04
    0 0
    din descrierea ta cred ca poate fii ori o candidoza ce nu a raspuns la tratament ,ori vaginism un gen de repulsie pt. sex din cauza fricii de durere si asta cred ca se rezolva prin vointa daca toate analizele au esit bine cred ca trebuie sa vorbesti cu medicul si despre vaginism ,eu am trecut prin ceva asemanator dupa nastere
  •  
    • 2209 mesaje
    11 Sep 2007, 22:11
    0 0
    Ph-ul la analize cum ti-a iesit? Poate esti foarte acida.. Pe partenerul tau nu il ustura nimic? Nu face nici un fel de iritatie?
  •  
    • 4411 mesaje
    12 Sep 2007, 02:18
    0 0
    Aciditatea aceasta se poate trata sau ameliora cumva?Nu am intrebat nici un medic.Eu ma lupt cu o candida de cativa ani,tocmai cand ma laudam ca am scapat de ea a reaparut,acum vreo 2-3 luni.am facut tratament si de vreo 2 saptamani cred ca iar s-a instalat,nu -mi mai vine sa ma duc la doctor.M-am saturat.Partenerului nu i -am dat tratament insa nici doctorul nu a pomenit nimic.
  •  
    • 2209 mesaje
    12 Sep 2007, 03:32
    0 0
    Vezi ca se discuta intens pe seama candidei pe topicul "nu mai am candidoza vaginala". Mai bine intreaba acolo, ca sa nu ne abatem de la topicul deschis de fata...
  •  
    • 215 mesaje
    12 Sep 2007, 09:06
    0 0
    am citit acum pe net de vaginism si ma cam regasesc in multe idei de acolo.
    nu imi imaginam ca e chiar atat de grav. maine ma duc la doctor si o sa ii spun despre lucrul asta pt ca nu mai suport.

folosesc lubrifiant dar acum am cumparat unul nou si nu imi place ca ma arde si ustura(cica are efect de incalzire) si ma indispune mai rau.
    iar pe sotul meu nu il doare si nu il ustura nimic.
    spuneti-mi daca puteti, voi ce tratamente a-ti tinut si daca chiar v-a trecut definitiv(si asa mai avea o intrebare: voi aveati la fiecare contact sexual orgasm?)
  •  
    • 142 mesaje
    12 Sep 2007, 10:31
    0 0
    nu stiu daca lubrifiantul ajuta in cazul vaginismului pt. ca contractia este involuntara din cauza durerii si practic devina pt. durere esti tu dar nu poti controla asta pleaca involuntar la gindul ca va durea acolo trebuie sa lucrezi