Caderea parului!
-
0 0Imi cade foarte mult par in ultimul timp si nu stiu de ce. Am inceput sa iau tot felul de vitamine cu minerale etc. ieri am dormit toata noaptea cu o masca de par preparata acasa, de mine, adica un ou si miere. cand am facut dus, mi-au cazut smocuri de par nu glumesc! M-am spalat cu Petrole Hahn Prevention care cica e bun impotriva caderii parului. Am folosit un balsam pt regenerarea parului de la Garnier, dupa care un balsam care nu se clateste, de la Avon pt volum. Sa fie prea multe chimicale? sau am stat prea mult cu masca aia in cap? am observat sa tot timpul cand imi pun ou in cap, imi cade mult par cand il clatesc. dar am citit ca oul ar trebui sa ajute. asa ca nu mai inteleg nimic!
-
eu mi-am luat sampon de la revalid si am fost multumita.
cauta in arhiva forum-ului si vei gasi mai multe despre acest subicet, multe masti preparate in casa sau de la magazin.
oul e bun dar poate tie nu iti prieste, nu la toata lumea are acelasi efect.
intra si la rubrica sfaturi, am vazut si acolo de curand cateva indicatii in aceasta problema. -
si eu am avut probleme cu cazutul parului de mica si stii care e cel mai bun remediu pt asat?....usturoiul.pisesi usturoi(4-5 dinti depinde de cat par ai)si te freci cu el la radacina parului dupa care il lasi asa 1 zi.o sa vezi cum nu o sa iti mai cada parul.cel putin la mine a funcionat foarte bine.succes.
-
Maseaza-ti pielea capului cu ulei de masline.10 zile seara inainte de culcare.Spala-te dimineata cu ceai de brustur.
Daca ai aloe in casa zdrobeste frunza si maseaza-ti capul cu sucul obtinut.La fel te clatesti a doua zi.Merge si cu gel de aloe.
E f eficace.A folosit sotul meu ca-i incepea chelia si s-a regenerat.
Spala-te cu sampon de salvie sau urzica