rabia

•  
    • 5 mesaje
    9 Sep 2007, 14:12
    0 0
    ieri dupa amiaza mama mea a fost zgariata de o pisica despre care credem ca ar avea rabie. seara am fost impreuna la o nunta si este posibil ca la un moment dat sa fi baut amandoua din acelasi pahar. credeti ca daca mama are rabie am luat-o si eu?
    ce ne sfatuiti sa facem?
  •  
    • 488 mesaje
    9 Sep 2007, 18:08
    0 0
    Ti-am scris si pe sfaturi.Mergeti la urgenta sa-i faca vaccinul antirabic.Daca nu stiti a cui e pisica sigur ii face vaccin.Si daca stiti a cui e si nu are carnet ii face mamei vaccinul.Asa se procedeaza la caini
    Si ii face si antetetanusul.Sotul me a fost muscat in iarna de o javra dar pt ca n-avea javra vaccinurile facute a facut vreo 6 injectii.Daca avea vaccinurile facute scapa doar cu antetetanosul si un vaccin antirabic
  •  
    • 142 mesaje
    9 Sep 2007, 23:06
    0 0
    FRATELE MEU A FOST MUSCAT DE O PISICA SI ZGIRIAT PISICA ERA DE RASA DAR PAREA FF CIUDATA ASA CA AM HOTARIT SA MERGEM LA MATEI BALS PT. ANTIRABIC SI UITE ASA S-A DUS FRATIMIU DE CITEVA ORI LA SPITAL 4ORI 5 .ATUNCI CIND A FOST PRIMA DATA EU I-AM SPUS MEDICULUI DE GARDA CA EL NU VROI-A SA MEARGA LA DOCTOR SI MEDICUL A RASPUNS DACA VREA SA TURBEZE SA PLECE ACASA SI GATA CA EU NU STAU SA CONVING TOTI FRICOSII DAR SA SE GINDEASCA LA URMARI .SPER CA TE-AM CONVINS SA-O SFATUIESTI PE MAMA TA SA MEARGA LA SPITAL POATE FII FOARTE GRAV MAI BINE PREVI DE CE SA RISTE SA SE INBOLNAVEASCA