INTREBARE URGENTA???
-
9 Sep 2007, 14:110 0De o saptamanau inceput sa ma doara sani, nu sau intarit sunt moi si nici sfarcurile nu ma dor, ma dor doar la atingere sani iar dupa ce am contact sexual nu mai dor cateva minute si nici in timpul contactului, mie luna trecuta mi-a venit pe 8, ciclu il am cam neregulat de obicei imi vine cu 2 zile intaziere fata de luna trecuta. Si daca bag degetul in vagin colul uterin este foarte jos si vaginul este mai moale decat de obicei, ce insamna asta? este posibil sa fiu insarcinata. Eu folosesc metoda coitus intreruptus de 5 ani si nu am patit nimic pana acum si sper sa nu patesc nici acum. Astept un raspuns urgent. Merci mult
-
9 Sep 2007, 15:09Buna!O amica de-a mea avea aceeasi problema,cu durerea de sani si dupa contact nu o mai dureau.Era ceva hormonal,i-au dat un unguent,ceva ,nu mai stiu.Nu cred ca esti insarcinata,dar iti poti lua un test barza si stai linistita ,oricum trebuie sa ajungi la ginecolog.Pupi!
-
9 Sep 2007, 15:39Buna yoyomi!Eu iti recomand sa consulti un medic ginecolog care te poate indruma daca e ceva hormonal sau altceva.Si chiar iti poate recomanda niste metode contraceptive mai bune.
-
9 Sep 2007, 16:18Exista farmacii deschise duminica, poti merge sa cumperi un test de sarcina pana sa ajungi la medic. Succes!
-
9 Sep 2007, 18:14Daca colul e jos nu esti insarcinata.Durerile nu sunt neaparat ca esti insarcinata.Si eu mai aveam dureri inainte de ciclu
-
10 Sep 2007, 00:25eu nu as putea sa traiesc cu stressul de aramane insarcinata in fiecare luna....
folosesti si metoda calendarului? ca poti sa ramai insarcinata si din picatura placerii.