Cupa menstruatie

•  
    • 12 mesaje
    8 Sep 2007, 23:13
    0 0
    Am mai gasit si pe alte forumuri, au aparut niste treburi noi numite cupe menstruatie ca inlocuitoare pentru tampoane. Se pare ca afara au aparut de ceva timp. Daca cineva a folosit ne poate spune impresii?
  •  
    • 3036 mesaje
    8 Sep 2007, 23:34
    0 0
    mi s-ar parea foarte utila mai ales pentru mersul la plaja.

in restul situatiilor, avand in vedere ca trebuie scoasa si curatata la intervale de 4 - max 8 ore (cum naiba se poate face asta intr-un wc public?), cred ca tot tampoanele de unica folosinta sunt mai bune.
  •  
    • 12 mesaje
    9 Sep 2007, 17:25
    1 0
    Am citit pe un alt forum ca servetelele umede pot fi folosite pentru stergerea cupei, intre timp am gasit si detalii:
    http://www.cupa-menstruala.ro/detalii.htm
  •  
    • 19 mesaje
    23 Sep 2007, 18:52
    0 0
    Hm, ma bucur sa vad ca se pot comanda din Romania, iar pretul e cam acelasi ca in cazul in care le-as comanda din UK. Cred ca am sa incerc, m-am tot documentat pe situri straine de cateva sapt. si acum sunt decisa.
  •  
    • 6273 mesaje
    23 Sep 2007, 21:06
    0 0
    Super, dar as vrea sa stiu daca se poate si pentru femei care au facut operatie cezariana.
  •  
    • 204 mesaje
    23 Sep 2007, 22:03
    0 0
    super tare
    ralu uita-te la detaliile oferite de mona
    sa inteleg ca nu gasim in farmacii decat la comanda?
  •  
    • 6273 mesaje
    23 Sep 2007, 23:38
    0 0
    Pisikaneagra,la mine sigur nu merge ca sunt operata cezariana de doua ori.
  •  
    • 3713 mesaje
    23 Sep 2007, 23:58
    0 0
    raluca nu inteleg, de ce nu ar merge?
    ai vazut cum se foloseste?
  •  
    • 528 mesaje
    24 Sep 2007, 10:52
    0 0
    din ce am citit acolo, sa inteleg ca dupa 30 de ani, indiferent daca am nascut sau nu, am nevoie de cupa mai mare?! hm.... poate de asta prefera barbatii femeile sub 30 de ani
  •  
    • 3036 mesaje
    24 Sep 2007, 12:29
    0 0
    mda, poate aia slab dotati

Mona, ai aflat ce fel de servetele umede se pot folosi pentru curatarea cupei? (Cu siguranta ca trebuie unele impregnate intr-o substanta safe pentru mediul vaginal.)
  •  
    • 12 mesaje
    24 Sep 2007, 14:20
    0 0
    Donna, sint mai multe tipuri de servetele intime, se gasesc in Cora, Carefour, farmacii (Scrie pe ele pentru igiena intima.)
    Iata unul si pe net: http://www.asilcosmetics.ro/galaintimate.html.
  •  
    • 12 mesaje
    24 Sep 2007, 14:27
    0 0
    Cred ca, din pacate, toti barbatii prefera femeile sub 30 de ani...
  •  
    • 19 mesaje
    5 Oct 2007, 14:28
    0 0
    o alta marca, www.lunette.ro, creata de finlandezi.
  •  
    • 650 mesaje
    5 Oct 2007, 20:25
    0 0
    yay!
    vreau si eu sa stiu cum este, sa povestiti aici dupa ce o incercati!
    pe mine ma intereseaza pentru ca e mai ecologica decat tampoanele sau absorbantele care fac gunoi.
    sunt tare curioasa cum va descurcati cu ea in practica
  •  
    • 38 mesaje
    6 Oct 2007, 00:23
    0 0
    Mie topicul imi suna a reclama ascunsa.

Mi se face scirba numai cit ma gindesc.
    Sa bagi si sa scoti chestia aia de plastic din tine si sa mai si pui miinile pe ea, chiar cu manusi...

Oare cum ar fi sa fii la serviciu si sa trebuiasca sa scoti si sa speli "cupa"... sint totusi 8 ore de program! Sa stai ore intregi cu plasticul ala in tine... nu spuneti de tampoane, alea se schimba la fiecare mictiune...
    Nici nu vreau sa ma gindesc la "beneficiile" astea, mi se pare o solutie buna pentru femeile care nu prea au treaba cu igiena intima, precum englezoaicele care isi spala toata familia in aceeasi apa din cada si nu clatesc farfuriile de detergent... Cih!

Mona, barbatii prefera femeile ingrijite si curate, nu boite si imputite...
    Ne gindim la mediu, tampoanele fac murdar, daa... dar tonele de hirtie stricata pe reclame pe care nu le citeste nimeni si ajung la gunoi, nici reciclate nu sint, tonele de gunoaie aruncate de la geam sau la balcon, de lene ca tomberonul e departe sint a naibii de ecologice, tampoanele ni-s cusurul si produc gunoi, cupa menstruala ne tine o viata...

citez:
    <
    • Este o alternativa mult mai sanatoasa a tampoanelor si absorbantelor menstruale.

• Este usor de folosit si confortabila, trebuie golita de continut doar de 2-4 ori pe zi. Poate fi folosita ai în timpul noptii, dar la cel mult 12 ore se recomanda golirea, spalarea ai reintroducerea cupei.>>

Pfui! Mama, ce scirbos!!!
  •  
    • 38 mesaje
    6 Oct 2007, 00:38
    0 0
    Trebuie sa vedeti asta... e de groaza femeia...
  •  
    • 38 mesaje
    6 Oct 2007, 00:55
    0 0
    Si nu stiu cum se intimpla, ce coincidenta, cind am cautat pe google, in toate forumurile initiatoarea subiectului despre scirbosenia asta are nick gen: PrenumeInitiala sau o consoana dublata in nume...
    Reclama pe fata!
    Si topicurile sint din 29 septembrie...
    softpedia: attena, Sep 29 2007, 09:25
    unica: LorenaA
    MesajTrimis: Sam Sep 29, 2007 11:00 am Titlul subiectului: Cupa menstruala
    elady: marria post Sep 29 2007, 10:50 AM
    roportal, elenaMZ
    Sep 26 2007, 05:36 PM
    E-JOY: mallena Trimis: Sambata 29.09.2007 9:35 am Titlul subiectului: Cupa menstruala
    IDIETA: LauraN
    MesajTrimis: Sâm, 29.09.2007 10:13 am Titlul subiectului: Cupa menstruala
    cOOL gIRL: AniM
    MesajTrimis: Sâm 29 Sep, 2007 11:13 am Titlul subiectului: Cupa menstruala
    ELE.RO: Folositi cupa menstruala sau tampoane?
    cora2006, 01 Aug 2007

onuta_dec
    post Sep 27 2007, 08:22 AM :Cupa Menstruala Mooncup

SUPEREVA:> Cupa Menstruala Mooncup, TOPIC DE ... IoanaP

AVANTAJE.RO: CorinaS
    MesajTrimis: Sâmbătă 29.09.2007 10:56 am Titlul subiectului: Cupa menstruala

PARINTI.COM
    25.08.2007 10:07
    DeliaI
    Am auzit de mai multe ori ca substantele din tampoane folosite pentru coagulare n-ar fi tocmai sanatoase. Tocmai mi-am luat o cupa menstruala sunt f incintata, uitati-va aici http://www.cupa-menstruala.ro

forum.anticonceptionale.r USER: AliceA: http://www.cupa-menstruala.ro/
    aici am citit de chestia asta prima data (dc nu e voie sa pun linkuri scuze):

Dupa care AliceA, user nou inregistrat are o conversatie misto cu... oau, sorana76 si isi lauda uneia alteia cupa scirbo..scuzati, menstruala... oare nu a fost obositor sa discutea cu ea insasi?
    --------------
    Nu mai e nevoie sa spun nimic, fata a venit sa ne vinda cupe menstruale!
  •  
    • 38 mesaje
    6 Oct 2007, 01:03
    0 0
    Si cred ca pe doamna initoatoare a topicului o cheama de fapt Camelia P.

Pe bune de asta data si sta in sectorul 6...

Am sa fiu finuta si nu am sa ii dau si numele de familie, nici adresa...
  •  
    • 12 mesaje
    6 Oct 2007, 08:49
    0 0
    "Dupa care AliceA, user nou inregistrat are o conversatie misto cu... oau, sorana76 si isi lauda uneia alteia cupa scirbo..scuzati, menstruala... oare nu a fost obositor sa discutea cu ea insasi? "

Asta ma intreb si eu, din cite stiu nu ma dedublez, dar altii par sa aiba simptome paranoice.
    Din pacate pentru tine, nu ma cheama Camelia ci Simona, si nu stau in sectorul 6, ci in sectorul 1 ...dar ai fost pe aproape . Si am postat doar intr-un singur forum, si aici vazind ca este un subiect "la moda". In rest ..... personal cred ca te inseli grav, cum am postat eu au postat si altele.

Cit despre cupa, se pare ca este chiar o treaba buna, se foloseste la greu afara, este recomandata de medici. Am citit si ceva site-uri in Engleza intre timp, chiar sint hotarita sa-mi cumpar. Nu prea ma intereseaza parerea ta.
  •  
    • 1 mesaje
    6 Oct 2007, 11:59
    0 0
    Chiar daca ar fi asa, pe mine ma intereseaza subiectul.
    Eu zic sa asteptam pe cineva care si-a cumparat.