Cupa menstruatie
-
0 0Am mai gasit si pe alte forumuri, au aparut niste treburi noi numite cupe menstruatie ca inlocuitoare pentru tampoane. Se pare ca afara au aparut de ceva timp. Daca cineva a folosit ne poate spune impresii?
-
Mie topicul imi suna a reclama ascunsa.
Mi se face scirba numai cit ma gindesc.
Sa bagi si sa scoti chestia aia de plastic din tine si sa mai si pui miinile pe ea, chiar cu manusi...
Oare cum ar fi sa fii la serviciu si sa trebuiasca sa scoti si sa speli "cupa"... sint totusi 8 ore de program! Sa stai ore intregi cu plasticul ala in tine... nu spuneti de tampoane, alea se schimba la fiecare mictiune...
Nici nu vreau sa ma gindesc la "beneficiile" astea, mi se pare o solutie buna pentru femeile care nu prea au treaba cu igiena intima, precum englezoaicele care isi spala toata familia in aceeasi apa din cada si nu clatesc farfuriile de detergent... Cih!
Mona, barbatii prefera femeile ingrijite si curate, nu boite si imputite...
Ne gindim la mediu, tampoanele fac murdar, daa... dar tonele de hirtie stricata pe reclame pe care nu le citeste nimeni si ajung la gunoi, nici reciclate nu sint, tonele de gunoaie aruncate de la geam sau la balcon, de lene ca tomberonul e departe sint a naibii de ecologice, tampoanele ni-s cusurul si produc gunoi, cupa menstruala ne tine o viata...
citez:
<
• Este o alternativa mult mai sanatoasa a tampoanelor si absorbantelor menstruale.
• Este usor de folosit si confortabila, trebuie golita de continut doar de 2-4 ori pe zi. Poate fi folosita ai în timpul noptii, dar la cel mult 12 ore se recomanda golirea, spalarea ai reintroducerea cupei.>>
Pfui! Mama, ce scirbos!!! -
Si nu stiu cum se intimpla, ce coincidenta, cind am cautat pe google, in toate forumurile initiatoarea subiectului despre scirbosenia asta are nick gen: PrenumeInitiala sau o consoana dublata in nume...
Reclama pe fata!
Si topicurile sint din 29 septembrie...
softpedia: attena, Sep 29 2007, 09:25
unica: LorenaA
MesajTrimis: Sam Sep 29, 2007 11:00 am Titlul subiectului: Cupa menstruala
elady: marria post Sep 29 2007, 10:50 AM
roportal, elenaMZ
Sep 26 2007, 05:36 PM
E-JOY: mallena Trimis: Sambata 29.09.2007 9:35 am Titlul subiectului: Cupa menstruala
IDIETA: LauraN
MesajTrimis: Sâm, 29.09.2007 10:13 am Titlul subiectului: Cupa menstruala
cOOL gIRL: AniM
MesajTrimis: Sâm 29 Sep, 2007 11:13 am Titlul subiectului: Cupa menstruala
ELE.RO: Folositi cupa menstruala sau tampoane?
cora2006, 01 Aug 2007
onuta_dec
post Sep 27 2007, 08:22 AM :Cupa Menstruala Mooncup
SUPEREVA:> Cupa Menstruala Mooncup, TOPIC DE ... IoanaP
AVANTAJE.RO: CorinaS
MesajTrimis: Sâmbătă 29.09.2007 10:56 am Titlul subiectului: Cupa menstruala
PARINTI.COM
25.08.2007 10:07
DeliaI
Am auzit de mai multe ori ca substantele din tampoane folosite pentru coagulare n-ar fi tocmai sanatoase. Tocmai mi-am luat o cupa menstruala sunt f incintata, uitati-va aici http://www.cupa-menstruala.ro
forum.anticonceptionale.r USER: AliceA: http://www.cupa-menstruala.ro/
aici am citit de chestia asta prima data (dc nu e voie sa pun linkuri scuze):
Dupa care AliceA, user nou inregistrat are o conversatie misto cu... oau, sorana76 si isi lauda uneia alteia cupa scirbo..scuzati, menstruala... oare nu a fost obositor sa discutea cu ea insasi?
--------------
Nu mai e nevoie sa spun nimic, fata a venit sa ne vinda cupe menstruale! -
"Dupa care AliceA, user nou inregistrat are o conversatie misto cu... oau, sorana76 si isi lauda uneia alteia cupa scirbo..scuzati, menstruala... oare nu a fost obositor sa discutea cu ea insasi? "
Asta ma intreb si eu, din cite stiu nu ma dedublez, dar altii par sa aiba simptome paranoice.
Din pacate pentru tine, nu ma cheama Camelia ci Simona, si nu stau in sectorul 6, ci in sectorul 1 ...dar ai fost pe aproape
. Si am postat doar intr-un singur forum, si aici vazind ca este un subiect "la moda". In rest ..... personal cred ca te inseli grav, cum am postat eu au postat si altele.
Cit despre cupa, se pare ca este chiar o treaba buna, se foloseste la greu afara, este recomandata de medici. Am citit si ceva site-uri in Engleza intre timp, chiar sint hotarita sa-mi cumpar. Nu prea ma intereseaza parerea ta.